Recreatiewoning Emst

Vanaf € 95.000

Diep in de bossen op de Veluwe in Emst is deze prachtige recreatiewoning door Goed Verblijven gerealiseerd. Onder de in het oog springende luifel hebben we Red Cedar gebruikt, wat door de tijd heen vergrijst waardoor er een prachtig geheel ontstaat.

Product beschrijving

Breedtemaat: 740 cm
Dieptemaat: 544 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Dumowood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Ontwerp
Een compacte eigentijdse recreatiewoning met een prachtige kleurschakering. Bij een recreatiewoning denken we vaak aan een recreatiewoning welke op een afzonderlijke kavel gesitueerd staat. Hetgeen wij echter steeds vaker meemaken is dat men een recreatiewoning in de achtertuin bouwt om deze vervolgens te verhuren als B&B. De vraag is dan echter betreft het een recreatiewoning of gastenverblijf aangezien het als beide gebruikt kan worden.

Het model heeft een mooie uitstraling. De omkadering is hierbij grijs geschilderd, RAL7016. Onder de luifel hebben we Cedar toegepast welke met de tijd zal gaan vergrijzen en mooi wegkleurd met het antraciet. Kortom een prachtige kleurencombinatie welke geheel tot zijn recht komt door het gebruik van de aluminium kozijnen.

Materiaalgebruik
De zorgwoning staat gefundeerd op een solide betonvloer welke afgewerkt is met een vezelcementplaat. De wanden daarop bestaan uit regelwerk met daartussen isolatie en de afwerking aan de buitenzijde door Dumowood. Het Dumowood is op kleur gespoten in RAL7016. De planken onder de luifel, hout kleur, bestaan uit Red Cedar noest vrij ook wel clear and better genoemd. Het Cedar hout gaat met de tijd vergrijzen wat op bijgevoegde foto nog niet zichtbaar is.

De kozijnen bestaan uit kunststof kozijnen welke aan weerszijde zijn afgewerkt met aluminium kappen. Hierdoor heeft het de looks van aluminium echter niet de prijs. Een bijkomend voordeel is dat kunststof geen warmtegeleider is waardoor de isolatie hiervan ook optimaal is.

De binnenzijde is afgewerkt doormiddel van meranti multiplex wat geschikt is voor vochtige binnen toepassingen. De balklaag van het dak is ook in het zicht waarop vellingdelen zijn aangebracht + isolatie en EPDM folie.

Recreatiewoning, atelier of tuinkantoor
Hoe u het gebouw ook wilt noemen, wij kunnen het voor u produceren. Mocht u een gastenverblijf, tuinkantoor, atelier, garage, poolhouse of iets dergelijks wensen vernemen we het graag.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.