Tuinkantoor Hattem

Hattem

BEVINDINGEN KLANT

Tuinkantoor Hattem
In Hattem hebben wij in de achtertuin van onze klant dit tuinkantoor gerealiseerd. Met oog op de nodige privacy en rust is het kantoor achterin de tuin gebouwd. Zo kan er vanuit huis worden gewerkt, zonder overlast van de omgeving te ervaren. Voor dit bijgebouw had onze klant een paar wensen.

  • Compact en toch ruimtelijk
  • Mooie toevoeging aan de omgeving
  • Multifunctioneel inzetbaar

Vanwege de ligging van het kantoor en de vorm van het lessenaarsdak is er vanuit huis meer zicht op de bovenzijde van het bijgebouw. Daarom is er gekozen voor een groendak, die kan worden voorzien van de gewenste beplanting. Dit zorgt ervoor dat het dak mooi samengaat met de rest van de tuin. Tevens is een groendak een milieuvriendelijke afwerking van het kantoor. Dit zorgt er namelijk voor dat warmte van binnen beter behouden blijft, terwijl de warmte van de zon zoveel mogelijk buiten blijft. Voor de bekleding is gekozen voor Red Cedar hout, waardoor het kantoor een authentiek karakter krijgt. De kozijnen in antraciet zorgen voor een prachtig contrast en een moderne afwerking.

‘Deze opstelling is ideaal. Als ik wil kan ik het kantoor gemakkelijk omtoveren tot buitenverblijf voor logees. Perfect voor vrienden die verder weg wonen.’

Dit bijgebouw is met zicht op de toekomst gebouwd. Dit komt mede door de badkamer met toilet en douche. Zo kan dit tuinkantoor naar wens worden veranderd in een gastenverblijf, of in de toekomst worden omgezet tot mantelzorgwoning. Dankzij de vele ramen komt er veel natuurlijk licht naar binnen. Zo kan er in alle rust worden gewerkt, zonder helemaal afgesloten te zijn. Door de indeling open te houden krijgt het kantoor van binnen een ruimtelijke uitstraling. De badkamer zorgt ervoor dat de voorzijde gedeeltelijk wordt gescheiden van de achterzijde. Door bijvoorbeeld een kamerscherm te plaatsen kan men voor twee aparte ruimtes zorgen. Hierdoor kan het kantoor worden voorzien van een ontvangstruimte, met daarachter een werkruimte. Kortom: een compact bijgebouw met eindeloze mogelijkheden.

Specificaties
Fundering: Hardhouten fundering met betonvloer
Wanden: Binnenwanden bestaande uit regelwerk
Dak: Groendak, lessenaarsvorm
Gevel: Red Cedar gevelbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas
Goot, 2 stuks: Zinken staduitloop met zinken hemelwaterafvoer, tot boven het maaiveld gemonteerd

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu