Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Utrecht

Onze klant aan het woord

authentieke Recreatiewoning Utrecht

Voor klanten in Utrecht hebben wij deze compacte recreatiewoning gebouwd. Zij waren opzoek naar een recreatiewoning in Utrecht, welke voldoende ruimte heeft voor het hele gezin. Dat is met deze recreatiewoning zeker gelukt. Dit prachtige exemplaar is geheel in samenspraak met de klanten gerealiseerd. Wensen die wij in acht hebben genomen waren onder andere:

  • Authentiek karakter
  • Veel natuurlijk lichtinval
  • Uitgebreide slaapgelegenheden

Deze recreatiewoning is voorzien van Ceder gevelbekleding, een onderhoudsvriendelijke houtsoort dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Zo wordt een sterke en duurzame constructie gegarandeerd. Daarnaast zal het hout met de tijd op natuurlijke wijze gaan vergrijzen, waardoor de recreatiewoning geheel op zal gaan in de omgeving. Daarnaast zal daardoor de gevelbekleding perfect aansluiten op de kozijnen, zodat de woning een samenhangend geheel wordt. Alleen al van buitenaf een prachtige recreatiewoning.

‘De vide is voor ons een oplossing. Hierdoor hebben we nog meer slaapruimte kunnen zorgen, zodat me het hele gezin in de recreatiewoning kunnen. We komen hier graag om vakantie te vieren of om een weekend weg te gaan.’

Recreatiewoning Utrecht met vide

Deze recreatiewoning in Utrecht is voorzien van een riante woonkamer met open keuken, welke verbonden is met een klein halletje. Via het halletje heeft men toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Om voor extra slaapgelegenheden te zorgen hebben wij de recreatiewoning voorzien van een vide, welke door een trap in de woonruimte te bereiken is. Dankzij deze praktische indeling wordt elk oppervlak van de recreatiewoning optimaal benut.

Het authentieke karakter van buiten hebben we doorgetrokken naar binnen. Daarom zijn inpandig het overgrote deel van de wanden afgewerkt met houten betimmering. Dit hebben we terug laten komen in de deuren en het plafond. Daarnaast is de recreatiewoning voorzien van uitgebreide raampartijen, zodat elke ruimte optimaal verlicht kan worden door natuurlijk licht. Om ervoor te zorgen dat ook de vide voldoende wordt verlicht hebben we een dakraam geplaatst. Al met al een prachtige recreatiewoning in Utrecht om met het hele gezin van te genieten.

Deze recreatiewoning met vide is conform de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen we ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, garage, tuinkantoor, poolhouse of volledige mantelzorgwoning of gastenverblijf. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit bewapend beton
Wanden: Voorzien van betimmering voor authentiek karakter
Dak: Felsen zadeldak
Gevel: Bekleed met Ceder hout
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD