Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Ouddorp

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Ouddorp

Een klant in Ouddorp wilde in samenwerking met ons een recreatiewoning in de buurt van de zee realiseren. Samen hebben we een ontwerp gemaakt, van waaruit we de woning hebben opgebouwd. Hierbij hebben we een aantal wensen in acht genomen.

  • Extra ruimte om ook te kunnen werken
  • Duurzame en onderhoudsvriendelijke woning
  • Praktische indeling

Omdat de woning bij Ouddorp in de buurt van de zee is gebouwd was het gebruik van premium materialen zeer belangrijk. Daarom is er gekozen voor Trespa boeidelen, kunststof kozijnen en Modiwood buitenbekleding. Modiwood is een behandelde houtsoort. Deze behandeling zorgt ervoor dat de bekleding beschermd is tegen alle weersinvloeden. In combinatie met het materiaal voor de boeidelen en de kozijnen is deze woning niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsarm. Zo kan de klant optimaal genieten van de recreatiewoning.

‘De extra kamer is perfect. Deze kan ik niet alleen als werkkamer gebruiken, maar ook wanneer nodig inrichten als tweede slaapkamer.’

Recreatiewoning met werkruimte

Deze recreatiewoning in Ouddorp bestaat uit een grote open leefruimte met woonkamer en open keuken. Hieraan grenzen de werkkamer, slaapkamer en badkamer. Er is voor een apart toilet gekozen, zodat de sanitaire voorzieningen ook los van elkaar gebruikt kunnen worden. Hiermee wordt de leefbaarheid van de woning verhoogd. De praktische indeling maakt dit buitenverblijf toegankelijk voor iedereen. Daarom kan deze ook perfect dienstdoen als mantelzorgwoning.

De klant heeft gekozen voor een slaapkamer en werkruimte, zodat de recreatiewoning ook gebruikt kan worden als kantoor. Dit om in alle rust te kunnen werken, terwijl alle nodige voorzieningen van een woning toch in de buurt zijn. De werkkamer kan ook worden ingericht als extra slaapkamer. Zo ontstaat ruimte om met het hele gezin voor een langere tijd goed te verblijven.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bewapend beton
Wanden: Binnenwanden voorzien van gipsplaten, sausklaar opgeleverd
Dak: Plat dak met dakleer bedekking
Gevel: Buitenbekleding van Modiwood
Ramen/deuren: Kunststof kozijnen
Badkamer/toilet: Bestaande uit Fibo Trespo wandpanelen met vloerplavuizen

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD