Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning De Bilt

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning de Bilt

Klanten in de Bilt waren opzoek naar een recreatiewoning om ook als gastenverblijf te gebruiken. Deze wilden zij op hun perceel laten bouwen. In samenspraak met onze klanten hebben wij deze riante recreatiewoning ontworpen en gebouwd. De wensen die wij hierbij in acht hebben genomen waren onder andere:

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Moderne uitstraling
  • Uitgebreid uitzicht

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Thermowood. Dit hout is behandeld, zodat het bestand is tegen alle weersinvloeden. Zo wordt een recreatiewoning met een lange levensduur gegarandeerd. De zwarte gevelbekleding is verticaal geplaatst voor een strakke afwerking. In combinatie met de zwarte dakplaten steekt het donkere mooi af tegen de witte afwerking van de kozijnen. Zo krijgt het geheel een strakke moderne afwerking, die prachtig wordt gecombineerd met de groene omgeving van De Bilt.

‘Prachtige woning. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Ongelooflijk hoe een indeling voor zoveel ruimte kan zorgen. Onze gasten komen hier graag en ook wij vinden het een fijne plek om even tot rust te komen.’

Recreatiewoning met open plafond

De recreatiewoning in De Bilt is voorzien van een riante leefruimte met woonkamer en open keuken. Hieraan grenzen de slaapkamer en badkamer. Door de indeling overzichtelijk en open te houden wordt een rustige plek gecreëerd. Het open plafond met de gebinten in het zicht draagt hieraan bij. Daarnaast geeft dit een authentiek karakter aan de woning.

De leefruimte is voorzien van brede en hoge raampartijen, zodat men kan genieten van het uitzicht en veel natuurlijke lichtinval. Ook in de slaapkamer en badkamer hebben we voor veel lichtinval gezorgd. Dit maakt het gastenverblijf een prachtige plek om optimaal van de natuur te genieten.

Deze recreatiewoning in De Bilt is conform de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een tuinkantoor, garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit azobe ringbalk met hardhouten piketpalen
Wanden: Binnenwanden afgewerkt met gips
Dak: Zadeldak met 3-kroons dakplaten
Gevel: Gevelbekleding van zwart Thermowood
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD