Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Cruquius

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Cruquius

Een stel was op zoek naar een verblijf, waar ze met hun hele gezin gebruik van konden maken. Samen met hen hebben wij deze recreatiewoning in Cruquius gerealiseerd. Wanneer onze klanten hier zelf niet in verblijven kan deze perfect dienstdoen als gastenverblijf. Voor her bouwen van dit bijgebouw hebben een aantal wensen in acht genomen.

  • Recreatiewoning met verdieping
  • Ook goed verblijven tijdens langere periodes
  • Onderhoudsarme woning

Voor de buitenbekleding is gekozen voor Dumowood, een zeer onderhoudsarme houtsoort met een lange levensduur. Daarnaast zal dit hout op een natuurlijke manier vergrijzen en is verven dus niet nodig. De kozijnen bestaan uit kunststof, zodat ook deze niet geschilderd hoeven te worden. Dankzij de kleur en het diepe profiel van de kunststof kozijnen gaan deze perfect samen met het hout. Deze staan nu mooi in contrast met elkaar, maar door het vergrijzen van het hout zullen deze qua kleur steeds meer een geheel worden.

‘De grootte van de zolder is voor een uitkomst. Hierdoor hebben we zelfs een derde slaapkamer kunnen laten bouwen, zodat onze kinderen meer privacy hebben of zelfs logees mee kunnen nemen.’

De woning beschikt over een royale woonkamer met open keuken, waar het hele gezin gezamenlijk van gezelligheid kan genieten. Middels een grote hal is er toegang tot de badkamer, de master slaapkamer en de vaste trap naar de zolder. Naar wens hebben wij de bovenverdieping verdeeld in nog twee slaapkamers voor de kinderen. Dit is mede mogelijk gemaakt door de vorm van het dak. De gebroken kap zorgt namelijk niet alleen voor een stijlvolle afwerking van de woning, maar ook voor de nodige extra ruimte in de bovenverdieping.

Om het hele jaar door comfortabel in deze recreatiewoning in Cruquius te verblijven is deze van alle gemakken voorzien. Zo hebben we de woonkamer, gang en badkamer voorzien van vloerverwarming en zijn alle vertrekken uitgerust met een radiator.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bewapend beton
Dak: Mansardedak afgewerkt met metalen dakpanplaten
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Gevel: Dumowood buitenbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit kunststof

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD