Logo Goed Verblijven

Paardenstal Ossendrecht

Onze klant aan het woord

Tussen Bergen op Zoom en Antwerpen hebben wij in Noord-Brabant in het plaatsje Ossendrecht een prachtige paardenstal gerealiseerd. Geheel naar de wensen van de klant! De beschikbare ruimte hebben wij optimaal benut. De paardenstal is voorzien van schitterende schuifdeuren en een normale deur. Er is ruimte voor een tweetal paarden. Hierdoor hebben wij ruimte gecreëerd voor opslag. Een van de wensen van de klant.

Door het platte dak geeft het een moderne uitstraling. door het vijftal staanders krijgt het een landelijke look. Dit samen geeft een prachtig contrast. Het voordeel van een plat dak is dat het een eenvoudige constructie heeft waardoor er minder

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Douglas. Dit is een duurzaam houtsoort wat er voor een prachtige voor zorgt dat het weinig onderhoud vraagt. Douglas heeft een prachtige gele kleur waardoor het wat warmer oogt. Door de jaren heen kan het iets gaan verkleuren wat ook kleur zorgt. Daarnaast is het ook een sterk houtsoort en zitten er weinig knoesten in.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD