Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Wijdewormer

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Wijdewormer

Voor klanten hebben wij deze prachtige houten mantelzorgwoning in Wijdewormer gerealiseerd. Deze hebben wij op de hoek van hun kavel in de nabijheid van hun woonhuis geplaatst. Voor het ontwerp en de bouw van de mantelzorgwoning hebben we alle wensen van de klanten in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Een milieubewuste mantelzorgwoning
  • Voor iedereen gemakkelijk toegankelijk
  • Open opstelling

Voor de gevelbekleding is gekozen voor afwisselende bekleding. Door lichte en zwarte gevelbekleding te gebruiken krijgt de mantelzorgwoning een unieke uitstraling. Een heuse blikvanger langs een beek en uitgestrekte weilanden. Om deze woning niet alleen in materiaal duurzaam maar ook energiezuinig te maken, is deze voorzien van zonnepanelen. Een perfecte plek om zorgeloos van de oude dag te genieten.

‘Prachtige locatie. Nu kunnen onze ouders van hun oude dag genieten. Dichtbij en toch volledig op hunzelf met de nodige privacy.’

Comfortabel met een moderne uitstraling

Deze gelijkvloerse mantelzorgwoning bestaat uit een hal, badkamer met toilet, slaapkamer en een riante woonruimte met open keuken. In de woonruimte hebben we uitgebreide raampartijen geplaatst, zodat veel natuurlijk licht naar binnenvalt en men prachtig uitzicht op de omgeving heeft. Wat hier mooi uitspringt zijn de hoge raampartijen die tot de nok van het zadeldak rijken. Dit geeft de mantelzorgwoning een unieke en moderne uitstraling.

We hebben ervoor gekozen om de woning gelijkvloers te houden, waarbij we een praktische indeling hebben aangehouden. Hierdoor is de mantelzorgwoning voor iedereen toegankelijk en comfortabel. Van zowel buiten als binnen is deze mantelzorgwoning de perfecte plek om de oude dag te besteden.

Deze mantelzorgwoning in Wijdewormer is conform de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een tuinkantoor, garage, tuinhuis, poolhouse en volledige recreatiewoning leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak voorzien van zonnepanelen
Gevel: Bekleed met Thermowood, afwisselend bruin en zwart
Ramen/deuren: Bestaande uit aluminium en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD