Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Spijk

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Spijk

Voor een klant in Spijk hebben wij deze eenpersoons mantelzorgwoning gebouwd. Deze is naast het bestaande woonhuis geplaatst, zodat de nodige zorg altijd dicht in de buurt is. Voor het ontwerp en de bouw van deze mantelzorgwoning hebben wij de wensen van de klant in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Uitgebreid zicht op de omgeving
  • Praktische indeling
  • Mantelzorgwoning met buitenplaats

Deze mantelzorgwoning in Spijk aan de rand van het perceel geplaatst, zodat de prachtige tuin intact kon blijven. Om perfect op de omgeving aan te sluiten is gekozen voor Waxedwood gevelbekleding. Behandeld hout dat bestand is tegen alle weersinvloeden, zodat een duurzame en onderhoudsvriendelijke constructie wordt gegarandeerd. Daarnaast zal het hout op natuurlijke wijze gaan vergrijzen, waardoor de mantelzorgwoning steeds meer opgaat in de omgeving. De woning is bereikbaar via een slingerpad door de tuin, waardoor zelfs de aanloop een hele fijne beleving is.

‘Ik geniet met volle teugen van deze mantelzorgwoning. Alles wat ik nodig heb is bij de hand en mijn verzorgers zijn altijd in de buurt wanneer ik ze nodig heb. Zo blij dat mijn tuin onaangepast kon blijven en dat ik hier nog steeds druk mee bezig kan zijn.’

Eenpersoons mantelzorgwoning met overkapping

De eenpersoons mantelzorgwoning is zeer praktisch ingedeeld met een oppervlakte van 45 m2. Via een halletje heeft men toegang tot de slaapkamer, badkamer en riante leefruimte met woonkamer en open keuken. De woning is voorzien van uitgebreide raampartijen, zodat men volop van de omgeving kan genieten.

Door aan de voorzijde het platte dak aan de voorzijde door te trekken hebben we een overkapping gecreëerd, waaronder een vlonder is geplaatst. Hierdoor is het ook buiten goed verblijven. Dit terras is via de openslaande deuren in de woonkamer bereikbaar. Door deze deuren geheel open te zetten kan buiten direct met binnen worden verbonden. Een prachtige plek om comfortabel te wonen en te genieten van de natuur.

De bouw van deze mantelzorgwoning in Spijk is geheel volgens de wensen van onze klant. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkantoor, garage, tuinhuis, poolhouse of een compleet gastenverblijf of recreatiewoning. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden van vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Bekleed met Waxedwood
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout met dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD