Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Soest

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Soest

Klanten waren op zoek naar een mantelzorgwoning voor het huisvesten van drie ouders. Dit hebben wij kunnen verwezenlijken door een twee-onder-een-kap mantelzorgwoning in Soest te bouwen. Het hele proces van ontwerp tot realisatie is in overeenstemming met de klanten verlopen. Hierbij hebben wij al hun wensen in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Extra woonruimte voor de verzorger
  • Ruime overzichtelijke indeling
  • Onderhoudsvriendelijke mantelzorgwoning

Voor de gevelbekleding hebben we gekozen voor Modiwood. Dit is een behandelde houtsoort dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Samen met de kunststof kozijnen en de noodzakelijke stalen balken in de constructie zorgt dit voor een zeer onderhoudsvriendelijke mantelzorgwoning. Verder is deze mantelzorgwoning is afgewerkt met een prachtig kleurenpallet. De dakpannen in matte leikleur, zwarte gevelbekleding en witte kozijnen gaan perfect samen. Zo is een houten woning ontstaan met contrast kleuren die samen voor een authentiek karakter zorgen.

‘Een prachtige uitkomst om onze ouders te huisvesten en altijd iemand in hun buurt te hebben voor de nodige zorg. Zo kunnen onze ouders op een hele fijne manier hun oude dag besteden en het geeft ons ook rust.’

Mantelzorgwoning met verdieping

Deze twee-onder-een-kap mantelzorgwoning is 50cm in de grond verzonken. Hierdoor hebben we het bouwwerk van een extra verdieping kunnen voorzien, zonder de beloopbaarheid te beïnvloeden. Ook het afgevlakte zadeldak draagt hieraan bij. Dankzij de verdieping hebben we niet alleen twee mantelzorgwoningen, maar ook een extra woning voor de verzorgende kunnen realiseren. Deze is ook apart bereikbaar via een trap aan de buitenkant. Zo kan de verzorger komen en gaan zonder de bewoners te verstoren. Daarnaast is de bovenverdieping voorzien van een balustrade welke is afgewerkt met eikenhout. Dit geeft de mantelzorgwoning ook inpandig een authentiek karakter. De gebinten van eikenhout dragen hieraan bij.

De mantelzorgwoning is voorzien van woningen met een gelijke inrichting. Beide bestaan uit een riante leefruimte met woonkamer en open keuken, een ruime badkamer en een slaapkamer. Hierbij is gekozen voor een open en overzichtelijke indeling. Zo kan iedereen zich vrij bewegen, ook personen die moeilijker ter been zijn. Dit maakt deze twee-onder-een-kap zorgwoning de perfecte plek om comfortabel oud te worden.

De mantelzorgwoning Soest is geheel conform de wensen van de klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, tuinkantoor, poolhouse, recreatiewoning, tuinhuis, gastenverblijf en vele andere mogelijkheden. Ook interesse in een houten bouwwerk op maat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak afgeknot, hellende gedeelte 45° met plat dak
Gevel: Voorzien van zwart afgewerkt Modiwood
Deuren/ramen: Bestaande uit kunststof met dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD