Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Rhenen

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Rhenen

Voor een klant in Rhenen hebben wij deze prachtige houten mantelzorgwoning gerealiseerd, welke naast de bestaande woning is geplaatst. Vanaf het ontwerp tot aan de bouw hebben wij alle wensen van onze klant in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Ruime opstelling
  • Extra berging/slaapruimte
  • Strak afgewerkt

De gevel is bekleed met Zweeds rabat van Dumowood, een behandelde houtsoort dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Hierdoor wordt een onderhoudsvriendelijke en duurzame mantelzorgwoning in Rhenen gegarandeerd. De zwarte afwerking van de gevelbekleding staat prachtig in contrast met de witte kozijnen. Hierbij geven de roedes op de kozijnen de woning een strakke uitstraling met een speelse afwerking.

‘Een hele fijne plek om de oude dag comfortabel te besteden. Heel blij met hoe de woning eruit ziet en fijn dat ik altijd in de buurt ben. Met de zolder kan ik er zelfs voor kiezen om te blijven slapen als dat nodig is. Dit scheelt mij een hoop hoofdzorgen.’

Mantelzorgwoning met zolder

Deze houten mantelzorgwoning is voorzien van een zolder, welke naar eigen wens kan worden ingericht. Zo is er een centrale plek om als berging en als nodige extra slaapkamer in te richten. Zo kan de nodige zorg ook blijven slapen wanneer dit mogelijk is. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de gehele woning een overzichtelijke en open indeling heeft. Hierdoor heeft de klant alle nodige bewegingsvrijheid om de woning naar eigen wens in te richten. Door in de leefruimte een schuifpui te plaatsen kan deze direct met buiten worden betrokken en krijgt de woning een zeer ruimtelijke afwerking.

In Rhenen is de mantelzorgwoning geheel conform de wensen van de klant gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, tuinkantoor, poolhouse, recreatiewoning, tuinhuis, gastenverblijf en vele andere mogelijkheden. Ook interesse in een houten bouwwerk op maat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak met metalen dakpannen
Gevel: Zweeds rabat van Dumowood
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD