Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Naaldwijk

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Naaldwijk

Een stel nam contact met ons op voor een mantelzorgwoning in Naaldwijk, die zij naast hun woonhuis wilden bouwen. Zo konden hun ouders zelfstandig en toch in de nabijheid van zorg wonen. Voor de bouw had het stel een paar wensen:

  • Royale mantelzorgwoning met veel ruimte
  • Functioneel met een moderne uitstraling
  • Houten woning met een hoge duurzaamheid

De mantelzorgwoning Naaldwijk is afgewerkt met zwarte Waxedwood gevelbekleding. Niet alleen zorgt dit voor een strakke en moderne uitstraling, maar ook voor een langere levensduur van de woning. Dit komt doordat Waxedwood wordt bewerkt. Deze bewerking maakt het hout waterafstotend, zodat dit niet door hemelwater wordt aangetast. Daarnaast is het platte dak voorzien van EPDM dakbedekking. EPDM is UV-bestendig, scheurt niet en gaat tot wel 40 jaar mee.

‘Het formaat van deze woning is perfect, nu hebben we genoeg ruimte om met de hele familie bij elkaar te komen.’

Royale mantelzorgwoning van 100 M2

Het is zeker gelukt om een royale mantelzorgwoning in Naaldwijk te bouwen. Met een totale oppervlakte van maar liefst 100 m2 is het een heus woonhuis te noemen. Zo kan er met de hele familie van gezelligheid worden genoten. Hier biedt de riante woonruimte alle nodige voorzieningen voor. Deze woonkamer met open keuken is namelijk voorzien van een grote eettafel en een keukeneiland. Verder beschikt de woning over een badkamer en een slaapkamer. De gehele inrichting is overzichtelijk en ruimtelijk opgezet. Dit is onder andere mogelijk doordat de hele woning gelijkvloers is. Hierdoor wordt ook de toegankelijkheid aanzienlijk vergroot.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundering: Hardhouten fundering bestaande uit ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Gevelbekleding: WaxedWood channelsiding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout met dubbelglas
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Afvoer: PVC hemelwaterafvoer tot boven het maaiveld gemonteerd

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD