Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Langerak

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Langerak

Nabij een boerderij in Langerak hebben wij deze mantelzorgwoning gebouwd. Op deze manier kan de zorgbehoevende op zichzelf blijven wonen, terwijl de nodige zorg toch in de buurt is. De realisatie van deze mantelzorgwoning is geheel in samenspraak met de klant verlopen. De wensen die wij in acht hebben genomen waren onder andere:

  • Compacte mantelzorgwoning
  • Met verdieping
  • Onderhoudsvriendelijke woning

Deze mantelzorgwoning in Langerak is voorzien van kunststof kozijnen en Waxedwood gevelkleding. Deze materialen, in combinatie met keramische dakpannen, zorgt voor een zeer onderhoudsvriendelijke mantelzorgwoning. Daarnaast zorgt de combinatie van de gebruikte materialen voor een woning die bestand is tegen alle weersinvloeden, waardoor een lange duurzaamheid wordt gegarandeerd.

Zowel de gevel als het dak zijn donker afgewerkt. Dit steekt prachtig af tegen het wit van de kozijnen. Op deze manier hebben we een mantelzorgwoning gecreëerd met een strakke en toch speelse uitstraling.

‘Heel blij met deze woning, een hele fijne plek voor onze ouders om hun oude dag te besteden. De verdieping is een uitkomst. Nu kunnen wij blijven slapen als we een extra oogje in het zeil willen houden en ook onze kinderen logeren graag bij opa en oma. We mogen graag met zijn allen in de ruime woonkamer zitten om leuke dingen te doen.’

Compacte mantelzorgwoning van 56 m2

Deze compacte mantelzorgwoning met een oppervlakte van 56 m2 is voorzien van een verdieping. Hierdoor hebben we twee extra slaapkamers kunnen realiseren, zodat ruimte is voor naasten en/of verzorgers om te blijven overnachten. Daarnaast geeft de verdieping de mogelijkheid om de begane grond extra praktisch in te richten, zodat de bewoners zelf niet de trap hoeven te gebruiken. Zo is deze mantelzorgwoning voorzien van een centrale hal, een badkamer met toegang tot de slaapkamer, apart toilet, riante leefruimte met woonkamer en open keuken en een apart washok.

Kortom: een comfortabele mantelzorgwoning in Langerak met alle voorzieningen om op een fijne manier oud te worden.

Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkantoor, garage, tuinhuis, poolhouse of complete recreatiewoning of gastenverblijf. Ook interesse in een houten buitenverblijf? Neem contact op met Goed Verblijven om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak met keramische dakpannen
Gevel: Voorzien van Waxedwood bekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit kunststof en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD