Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Kootwijk

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Kootwijk

Vlakbij Kootwijk hebben wij deze prachtige mantelzorgwoning gebouwd. Klanten waren op zoek naar een mantelzorgwoning voor meerdere personen. Wanneer deze niet bewoond wordt, doet het verblijf dienst als Airbnb. Voor dit houten bouwwerk hadden onze klanten een aantal wensen, waaronder:

  • Mooi uitzicht op de omgeving
  • Praktische indeling
  • Twee-onder-een-kap mantelzorgwoning

Voor de gevelbekleding hebben gekozen voor Dumowood, behandeld hout dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Hiermee wordt een duurzame en onderhoudsvriendelijke constructie gegarandeerd. Daarbij hebben we gekozen voor een afwisseling van zwart en bruin. Dit zorgt voor een strakke unieke uitstraling.

Om op zomeravonden nog langer van de buitenlucht te genieten is ervoor gekozen om het dak aan de voorzijde door te trekken. Hierdoor is een luifel ontstaan welke schaduw biedt. Door hierbij een scheidingswand te plaatsen kunnen beide partijen van deze twee-onder-een-kap mantelzorgwoning van de nodige privacy genieten.

‘Een hele mooie en praktische woning. Onze gasten vinden het een hele fijne plek om te verblijven. We zijn heel blij met onze nieuwe air B&B en vinden het fijn dat we deze ook als mantelzorgwoning kunnen inzetten. Wanneer de tijd daar is hebben onze ouders een prachtige plek om hun oude dag comfortabel te spenderen.’

Twee-onder-een-kap mantelzorgwoning

Deze twee-onder-een-kap mantelzorgwoning in Kootwijk is van alle gemakken voorzien. Beide woningen hebben alle ruimte voor een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Door de indeling open te laten kan men zelf de woningen vrij inrichten.

Aan de voorzijde hebben we de woningen voorzien van uitgebreide raampartijen, die uitkijken op de weide omgeving. Zo komt er veel natuurlijk licht naar binnen en kan men optimaal van het uitzicht genieten. Tevens hebben we deze voorzien van openslaande deuren met directe toegang tot het terras. Zo kan binnen direct met buiten worden betrokken en kan men meer ruimte creëren.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak voorzien van keramische dakpannen
Gevel: Bekleed met zwart en bruin Dumowood
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD