Mantelzorgwoning Driebruggen

Driebruggen

BEVINDINGEN KLANT

Mantelzorgwoning Driebruggen

Voor klanten in Driebruggen hebben wij tussen sloten en weilanden deze mantelzorgwoning gebouwd. Omringd door de uitgestrekte weilanden is dit een fijne rustige plek om oud te worden. De gehele woning is volgens de wensen van onze klanten gebouwd. De wensen die wij in acht hebben genomen waren onder andere:
• Multifunctioneel inzetbaar
• Ruime indeling
• Milieubewuste mantelzorgwoning

Deze houten mantelzorgwoning is voorzien van Red Cedar gevelbekleding. Dit is een duurzame dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Daarnaast zal Red Cedar met de jaren gelijkmatig vergrijzen. Hierdoor zal deze mantelzorgwoning helemaal opgaan in de omgeving. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de gevelbekleding prachtig mee kleuren met de kozijnen en dakpannen.
Het dak is aan een zijde voorzien van zonnepanelen welke volgens het indak systeem zijn geplaatst. Dit betekent dat de zonnepanelen niet opvallen, doordat deze tussen de dakpannen zijn gemonteerd. Door de mantelzorgwoning van zonnepanelen te voorzien wordt op milieubewuste wijze energie opgewekt. Dit maakt de woning zelfvoorzienend.

‘Het is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden. Een buitenverblijf die we nu als garage kunnen gebruiken en zelf eenvoudig kunnen omzetten naar mantelzorgwoning. Ook heel fijn om een plek te hebben om gasten in te laten logeren.’

Deze mantelzorgwoning is gebouwd met oog op de toekomst. Voorzien van een grote open ruimte en een verdieping. Deze verdieping is aan weerskanten afgewerkt met een ossenoog in de nok, een rond raampje dat voor een unieke uitstraling zorgt. Voor extra natuurlijk licht hebben we ook het dak voorzien van een dakraam.
Er is voor gekozen om de indeling open te houden, omdat dit buitenverblijf eerst nog als garage dienst zal doen. Wanneer de tijd daar is kan men zelf het verblijf eenvoudig omtoveren tot een ware mantelzorgwoning. Om ook optimaal van de prachtige omgeving te genieten hebben we aan de achterzijde een overkapping geplaatst. Zo heeft men uitzicht op de uitgestrekte weilanden.

Deze mantelzorgwoning is geheel conform de wensen van de klant gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, tuinkantoor, poolhouse, recreatiewoning, tuinhuis, gastenverblijf en vele andere mogelijkheden. Ook interesse in een houten bouwwerk op maat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit een steens borstwering op een betonplaat
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak voorzien van zonnepanelen
Gevel: Bekleed met Red Cedar hout
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu