Logo Goed Verblijven

Houten tuinkantoor Lemelerveld

Lemelerveld

Onze klant aan het woord

In de provincie Overijssel hebben wij in Lemelerveld een prachtig tuinkantoor gerealiseerd. We hebben het tuinkantoor effectief in te delen. Zo is er zelfs ruimte gemaakt voor een toilet en een keukentje.

Het hout geeft een prachtig contrast met de donkere kozijnen. Het hout kan na verloop van tijd verkleuren waardoor het goed op zal gaan in de schitterende natuur. Het zal ook dan beeldig staan bij de donkere kozijnen.

Door het platte dak geeft het een strakke en moderne uitstraling. Het voordeel van een plat dak is dat het een relatief eenvoudige constructie heeft waardoor er minder materialen nodig zijn. Dit kan flink wat kosten besparen!

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Red Cedar. Dit heeft een warme kleur en is goed bestand tegen rot en verwering. Doordat het onbehandeld is zal het na verloop van tijd op een natuurlijke manier vergrijzen. Een ander voordeel van dit houtsoort is dat het zeer duurzaam is. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft waardoor de klanten extra lang plezier hebben van dit atelier. Daarnaast is ook nog eens onderhoudsarm.

De kozijnen zijn voorzien van kunststof. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het weinig onderhoud vraagt. Ook is het zeer duurzaam en gaat het tot ongeveer vijftig jaar lang mee. Kunststof kozijnen hebben een goede isolerende werking voor zowel de temperatuur als geluid.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD