Logo Goed Verblijven

Houten mantelzorgwoning Bilthoven

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Bilthoven

Voor klanten hebben we in de buurt van hun woonhuis deze prachtige mantelzorgwoning in Bilthoven gerealiseerd. Dit unieke model staat in een natuurrijke omgeving, waardoor het de ideale plek is om in alle rust te wonen. Zo kan optimaal van zelfstandigheid worden genoten, terwijl de nodige zorg in de buurt is. Met het ontwerpen en bouwen van de woning hebben we een aantal wensen in acht genomen, waaronder:

  • Uitgebreid zicht op de omgeving
  • Extra bergingsruimte
  • Moderne uitstraling

Voor de wandbekleding hebben we gekozen voor zwart gemodificeerd Dumowood, onderhoudsarm hout voor een duurzame afwerking. De bekleding is horizontaal gemonteerd voor een strakke look. In combinatie met de glazen pui aan de voorzijde zorgt dit voor een moderne uitstraling. Hierdoor wordt de mantelzorgwoning in Bilthoven een heuse eye-catcher, die mooi afsteekt tegen al het groen van de omgeving.

‘De glazen voorkant en de extra hoge ramen zijn een prachtige toevoeging. Met de natuur als levend schilderij heb je geen kunst aan de muur meer nodig.’

Mantelzorgwoning met glazen pui en uitzicht

De woning is voorzien van een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en nog een extra ruimte. Laatst genoemde kan naar wens worden ingericht als extra slaapkamer of gebruikt worden als berging. De woonkamer met keuken bevindt zich aan de voorzijde van de mantelzorgwoning. Zo kan men vanuit de leefruimte optimaal genieten van het uitzicht op het uitgestrekte weiland. Daarnaast zijn aan weerszijden van de ruimte hoge ramen geplaatst, waardoor er vanaf meerdere hoeken zicht op buiten, waardoor ook veel natuurlijke licht naar binnen komt.

Deze mantelzorgwoning is geheel volgens de wensen van onze klanten ingericht. Ook een recreatiewoning, tuinkantoor, gastenverblijf, atelier of andere buitenplaats kunnen wij volledig op maat en conform uw wensen maken. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak afgewerkt met dakpanplaten
Gevel: Bekleed met zwart Dumowood
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD