Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Badhoevedorp

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Badhoevedorp

Klanten in Badhoevedorp wilden een mantelzorgwoning die zij eerst als tuinkantoor konden gebruiken. Vanuit dat idee hebben wij deze prachtige aanbouw op gelijke hoogte als hun woonhuis gerealiseerd. Naast de multifunctionaliteit van het bijgebouw hadden onze klanten een aantal andere wensen, waaronder:

  • Aanbouw met een aparte ingang
  • Veel natuurlijk lichtinval
  • Strakke uitstraling

De wanden zijn voorzien van zwarte gevelbekleding, die wij verticaal hebben geplaatst. Het resultaat is een moderne look met een strak lijnenspel. Om een duurzame constructie te garanderen is de gevelbekleding gemaakt van Thermowood. Dit behandelde hout is maatvast, vormvast en bestand tegen alle weersinvloeden. Zo wordt verzekerd dat dit tuinkantoor lang mooi zal blijven, zodat deze in de toekomst ook als mantelzorgwoning zijn strakke afwerking behoudt.

‘De luifel is een hele fijne toevoeging. In de zon worden we niet verblindt en ook van regen hebben we geen last en dat werkt fijn.’

Aanbouw mantelzorgwoning met natuurlijk lichtinval

De aanbouw mantelzorgwoning Badhoevedorp is voorzien van hoge en brede ramen om veel natuurlijk lichtinval te creëren. Deze zijn in de werkruimte langs de korte en lange zijde geplaatst, zodat hier elk moment van de dag voldoende licht naar binnen valt. Om voor beschutting te zorgen is de lange zijde voorzien van een luifel. Hier hebben we spots in gemonteerd, zodat de uitbouw en de tuin ’s avonds sfeervol worden verlicht.

Dit kantoor in de tuin is ingedeeld met een hal, riante werkruimte en een berging. De berging kan in de toekomst worden omgebouwd tot een badkamer, zodat het verblijf dienst kan doen als mantelzorgwoning in Badhoevedorp.

Dit buitenverblijf is geheel volgens de wensen van onze klanten ingedeeld, zodat deze kan worden ingericht als tuinkantoor en mantelzorgwoning. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundering: Bewapend beton
Wanden: Binnenwanden afgewerkt met gips
Dak: Plat dak met Sedem dakbedekking
Gevel: Zwarte Thermowood bekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD