Logo Goed Verblijven

Garage Riel

Riel

Onze klant aan het woord

Vlak bij Tilburg hebben wij in het plaatsje Riel een prachtige garage gerealiseerd. De klanten hadden als wens dat er een carport zou zijn. Dit hebben wij meegenomen in ons ontwerp en hebben het gerealiseerd.

We hebben het dak van de garage doorgetrokken aan beide zijkanten waardoor er twee overkappingen ontstaan. Hierdoor is er een overkapping voor de auto en aan de andere kant is er een veranda gemaakt. Tussen de twee overkappingen is er een opslagruimte gemaakt met grote klapdeuren. Door dit ontwerp hebben wij de beschikbare ruimte optimaal benut en heeft het alles in 1.

Het prachtige hout met het platte dak geeft een schitterend contrast. Het voordeel van een plat dak is dat het een eenvoudige constructie heeft waardoor er minder materialen nodig zijn. Dit kan veel geld besparen.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit DumoWood. De intens diepbruine kleur van DumoWood ontstaat tijdens een zeer milieuvriendelijk bewerkingsproces: dit is thermische modificatie. Met thermische modificatie veranderen de ruwe, onbehandelde planken in een oersterke, isolerende gevelbekleding. Door de hitte van stoom verandert de houtcelstructuur waardoor de planken minder vatbaar zijn voor schimmels en een langere levensduur verkrijgen.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD