Logo Goed Verblijven

Garage Hoogland West

Hoogland West

Onze klant aan het woord

Vlak bij Amersfoort hebben wij in het dorp Hoogland een prachtige garage gerealiseerd. Het zwarte hout geeft een prachtig contrast met de houten staanders. Het zwarte zadeldak pas er ook perfect bij. Het voordeel van een zadeldak is dat het een goede waterafvoer heeft. Ook is een zadeldak bestemd tegen hevige windstotenwerk

De garage is voorzien van een diverse ramen. Dit was een wens van de klant. Hierdoor kan er genoeg daglicht naar binnen. Ook geeft het een ruimtelijk effect en is er een prachtig uitzicht over de natuur. De garage is voorzien van een riante overkapping. De schitterende overkapping maakt het een prachtig geheel en zorgt voor de perfecte plek om te zitten.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit WaxedWood. WaxedWood waterafstotend  Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van de prachtige garage.

De kozijnen zijn voorzien van kunststof. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het weinig onderhoud vraagt. Ook is het zeer duurzaam en gaat het tot ongeveer vijftig jaar lang mee. Kunststof kozijnen hebben een goede isolerende werking voor zowel de temperatuur als geluid.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD