Logo Goed Verblijven

Garage Helenaveen

Helenaveen

Onze klant aan het woord

In Noord-Brabant hebben wij in het dorpje Helenaveen een schitterende garage mogen realiseren. het zwarte hout geeft een prachtig contrast met de witte kozijnen. Het zadeldak in combinatie met de ramen geven de schuur een landelijke uitstraling. het voordeel van een zadeldak is dat het bestand is tegen hevige windstoten. ook heeft het een goede waterafvoer. Het zadeldak is voorzien van zwarte keramische dakpannen. Keramische dakpannen gaan langer mee en worden ook wel stormpannen of kleidakpannen genoemd. De dakpannen staan prachtig bij het zwarte hout. Hierdoor creëert het samen een geheel.

Ontwerp

De garage is vervaardigd uit een DumoWood gemodificeerde gevelbekleding. Het voordeel van dit houtsoort is dat het een lange levensduur heeft en onderhoudsarm is. Dit komt doordat het een duurzaam houtsoort is.

Voor de kozijnen hebben we gebruik gemaakt van Hardhout. Dit is een zeer sterk houtsoort doordat het erg compact is. Ook is het een duurzaam houtsoort wat inhoudt dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm. Een ander voordeel is dat Hardhout tegen elke weersomstandigheden kan

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD