Logo Goed Verblijven

Garage Haarlem

Haarlem

Onze klant aan het woord

In de stad Haarlem hebben wij een prachtige garage gerealiseerd. De garage kenmerkt zich aan de schitterende witte kozijnen. De witte kozijnen geven een schitterend contrast met het hout. Het platte dak geeft het een strakke en moderne uitstraling. Het voordeel van een plat dak is dat het een vrij eenvoudige constructie heeft. Hierdoor zijn er minder materialen nodig en kan dat kosten besparen! Ook kan dit geïsoleerd worden waardoor het zowel in de zomer als in de winter een aangename temperatuur heeft.

De voorzijde van de garage is voorzien van een enkele deur en een raam. Het raam zorgt ervoor dat er daglicht naar binnen kan. De beschikbare ruimte hebben wij optimaal benut zodat er zoveel mogelijk opslagruimte wordt gecreëerd. Iets wat de klanten graag wilden.

Ontwerp

Voor de gevelbekleding is gekozen voor WaxedWood. Waxedwood bestaat uit Vurenhout welke verduurzaamd wordt door drukimpregnatie en de toevoeging van een speciale waxemulsie. Deze behandeling is goed voor een hoge duurzaamheidklasse. Het voordeel van dit hout is dat het duurzaam en prijstechnisch interessant is. Een ander voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is.

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Daarnaast is het een duurzaam houtsoort.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD