Logo Goed Verblijven

Garage Galmaarden

Galmaarden

Onze klant aan het woord

In België hebben wij in de plaats Galmaarden een prachtige garage gerealiseerd. De garage is voorzien van klapdeuren, ramen en een overkapping. Door de overkapping zit er hoogteverschil in het dak wat voor een speelse uitstraling zorgt. Het hout geeft een beeldig contrast met de rode dakpannen. De rode dakpannen met het zadeldak geeft de garage een landelijke look. Het voordeel van een zadeldak is dat het een goede waterafvoer heeft. Dit komt door de hellende constructie. Naast een goede waterafvoer is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een ander voordeel van een zadeldak is dat het veel ruimte creëert.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Eiken. Naast dat eikenhout er mooi uitziet is het ook een sterk houtsoort. Eikenhout slijt niet snel en is erg duurzaam. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van de garage. Naast een lange levensduur is het ook nog eens onderhoudsarm. Dit kan u kosten besparen.

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD