Logo Goed Verblijven

Garage Dussen

Dussen

Onze klant aan het woord

In Noord-Brabant vlak bij De Biesbosch hebben wij in het dorpje Dussen een prachtige garage gerealiseerd. De garage is aan de voorzijde volledig open waardoor er het een soort overkapping wordt. Doordat we de beschikbare ruimte optimaal benut hebben, hebben wij een grote opslagruimte gecreëerd.

Doordat de garage breed is uitgevoerd, is er ruimte voor meerdere auto’s in de garage. De garage is uitgerust met brede balken waardoor het een robuuste uitstraling heeft. Iets wat de klanten graag wilden.

Wat opvalt is de unieke vorm van het dak. Het dak is een Wolfskap en waarbij alle voordelen van zowel een schilddak als een zadeldak worden gecombineerd. Door de afgeschuinde vlakken is het extra goed bestand tegen wind. Ook is het een stevig dak met een unieke stijl. Ook de waterafvoer is net als het zadeldak zeer goed. Wat opvalt is dat het dak zorgt voor een landelijke uitstraling.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Douglas. Douglas is een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Ook is het een duurzaam houtsoort. Onze duurzame materialen hebben als voordeel dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van hun garage.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD