Logo Goed Verblijven

Atelier (Lisse)

Onze klant aan het woord

Atelier Lisse

In Lisse hebben wij een prachtig atelier mogen realiseren. de witte kozijnen geven een prachtig contrast met de lichte houtkleur. De materialen die wij gebruiken zijn duurzaam. Dat heeft meerdere voordelen. Naast het goed is voor de natuur is het ook nog eens onderhoudsarm. Dit zorgt ervoor dat er niet veel bijkomende kosten zijn om het te onderhouden. Wat ook ideaal is aan onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft.

Ontwerp

Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van Western Red Cedar. Dat is een duurzaam houtsoort. het mooie van dit houtsoort is dat het een mooie kleurschakering bevat. De kleuren variëren tussen chocoladebruin, roodbruin en een lichtgele uitstraling. Ook is het werken met hout erg makkelijk omdat het lichtgewichtig is. voor de kozijnen is harthout gebruikt.

Het atelier is voorzien van lichtpunten op verschillende plaatsen. Hierdoor schijnt het licht op de juiste plekken in het kantoor. Ook is aan de voorkant van dit kantoor een riante hoeveelheid ramen waardoor er veel daglicht naar binnen kan schijnen.

Bekijk onze andere ontwerpen bij Ateliers.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD