Logo Goed Verblijven

Atelier (Amsterdam)

Onze klant aan het woord

Atelier Amsterdam

Twee buren in Amsterdam waren op zoek naar een atelier. Om hun tuin een prachtige uitstraling te geven wilden zij graag een twee-onder-een-kap tuinkantoor. Deze hebben wij voor hen ontworpen en gebouwd. De wensen waar wij bij dit atelier op ingespeeld hebben waren onder andere:

  • Multifunctioneel
  • Uitbreiding van hun huis
  • Zo min mogelijk geluidsoverlast

Dit tuinkantoor hebben wij om bomen heen gebouwd, zodat deze niet gekapt hoefden te worden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het tuinkantoor een prachtig onderdeel wordt van de tuin. Voor de gevelbekleding is gekozen Cedar hout. Dit is een onderhoudsvriendelijke houtsoort dat een duurzame constructie garandeert. Daarnaast zal dit met de tijd gaan vergrijzen, waardoor het kantoor nog meer wordt opgenomen door de natuur.

Het dak hebben we aan de voorzijde doorgetrokken zodat een luifel is ontstaan, welke we hebben voorzien van spots. Dit maakt het tuinkantoor ook in de avond een prachtige, tevens romantische toevoeging aan de tuin.

‘Wij gebruiken dit tuinkantoor op dit moment als extra slaapkamer voor onze kinderen. Dankzij de schuur tussen de beide ruimtes in hebben we geen last van elkaar. Ook heel fijn dat we een badkamer hebben kunnen toevoegen, zo hoeven de kinderen niet steeds door de tuin heen.’

Atelier in Amsterdam van alle gemakken voorzien

Dit atelier is voorzien van een ruime werkkamer, welke naar eigen wens is ingericht als slaapkamer voor de kinderen. Daarnaast hebben we het atelier uitgebreid met een badkamer en schuur. De schuur hebben we zo geplaatst dat deze tussen de beide werkruimtes zit, zodat men geen geluidsoverlast heeft. Aan de voorzijde is toegang tot het buitenverblijf met een dubbele openslaande deur. Om veel natuurlijk licht naar binnen te laten zijn deze voorzien van ramen.

Dit twee-onder-een-kap tuinkantoor is geheel naar de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Ook interesse in een atelier in Amsterdam of een andere locatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Atelier
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Voorzien van Cedar gevelbekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD