Logo Goed Verblijven

Aanbouw Overveen

Overveen

Onze klant aan het woord

Aanbouw Overveen
Klanten in Overveen wilden graag het woonoppervlak van hun woonhuis vergroten. Daarom hebben zij voor een aanbouw aan de achterzijde van hun woning gekozen. Deze hebben wij voor hen gerealiseerd. Hierbij hebben wij alle wensen van onze klanten in acht genomen. De wensen waren onder andere:
• Aanbouw met houten garage
• Multifunctioneel inzetbaar
• Strak en modern design

Voor de gevel is gekozen voor zwarte Modiwood bekleding, verticaal geplaatst voor een strakke uitstraling. Modiwood is thermisch behandeld hout. Dankzij de behandeling is het hout bestand tegen weersinvloeden, zodat duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid worden vergroot. Ook de aluminium kozijnen dragen hieraan bij. Doordat de gehele aanbouw uit een combinatie van hout en aluminium bestaat is deze zeer duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij. Zo kunnen onze klanten optimaal van de aanbouw aan hun woning genieten.

‘De aanbouw is erg mooi en functioneel. Een hele fijne plek om met familie en vrienden samen te komen. Nu hebben we ook eindelijk ruimte om gasten te laten logeren.’

De hoogteverschillen van de kavel hebben wij opgevangen in de betonvloer van de aanbouw. Dit komt duidelijk naar voren in het interieur. Vanuit de woning komt men in een verlaagde aanbouw met plat dak. Van daaruit is toegang tot een andere ruimte met zadeldak, die zich weer een niveau lager bevindt. Dankzij het zadeldak hebben wij in deze ruimte een verblijf met verdieping kunnen realiseren. Dit maakt de aanbouw zeer geschikt om in te richten als gastenverblijf of mantelzorgwoning. Aangrenzend aan de ruimte met zadeldak hebben wij een garage voor extra bergingsruimte gerealiseerd. Deze bevindt zich aan de straatkant en is voorzien van een hardhouten deur.
De ruimte met het platte dak is aan de tuinkant voorzien van raampartijen over de gehele lengte. Hierdoor komt veel natuurlijk licht naar binnen, heeft men uitgebreid uitzicht en wordt buiten met binnen betrokken. Daarnaast is deze ruimte ingericht als keuken met kookeiland en een riante eettafel. Dit maakt de aanbouw perfect voor het ontvangen van gasten en organiseren van dinerpartijen.

Deze houten aanbouw is geheel volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen we ook een houten garage, mantelzorgwoning, gastenverblijf, poolhouse, tuinhuis, overkapping en vele ander buitenverblijven realiseren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Gevel: Zwarte Modiwood bekleding, verticaal gemonteerd
Dak: Zadeldak voorzien van zinken felsen
Deuren/ramen: Bestaande uit aluminium en dubbelglas
Garagedeur: Bestaande uit hardhout
Goot: Inwendige goot, zinken afvoerpijp tot aan maaiveldhoogte gemonteerd

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD