Logo Goed Verblijven

Aanbouw Hoge Enk

Hoge Enk

Onze klant aan het woord

In Hoge Enk hebben wij een prachtige aanbouw gerealiseerd. Het mooie is dat het echt één geheel is. Dit komt door de witte balk die doorloopt. Het unieke van dit project is dat we de details van de woning terug hebben laten komen in de aanbouw. Ook de zwarte gevelbekleding komt terug in de woning. Dit alles geeft een prachtig contrast samen.

De aanbouw is voorzien van een drietal staanders. De staanders geven de aanbouw een moderne maar ook een landelijke uitstraling. Precies zoals de klant het wilde. Ook door het platte dak geeft het een moderne uitstraling wat perfect is bij deze woning. Het voordeel van een plat dak is dat het goed geïsoleerd kan worden. Ook kan het goedkoper zijn doordat de constructie wat eenvoudiger is waardoor er minder materialen nodig zijn.

Ontwerp

Voor de aanbouw is uitgevoerd met zwart uitgevoerd WaxedWood. WaxedWood is een zeer goede en duurzame gevelbekleding. Het bestaat uit vuren welke doormiddel van drukimpregnatie en toevoeging van een speciale wax verduurzaamd wordt. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is. Daarnaast heeft het een lange levensduur waardoor de klanten er extra lang plezier van hebben.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD