Logo Goed Verblijven

Wat kost een recreatiewoning bouwen?

WAT KOST EEN RECREATIEWONING BOUWEN?

De kosten van een recreatiewoning zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, maar het is mogelijk om een recreatiewoning aan te schaffen vanaf €120.000,-. Hiervoor heeft u een woning van 50m2 tot 70m2. De prijs is naast de afmetingen ook afhankelijk van het materiaalgebruik en de afwerking. Een andere factor die meespeelt is de oplevering. Een casco recreatiewoning laten bouwen is goedkoper dan een recreatiewoning die sleutelklaar wordt opgeleverd. Op de pagina recreatiewoningen vindt u verschillende recreatiewoningen met een indicatieprijs.

Er zijn verschillende keuzes die u kunt maken om kosten te besparen of waardoor de kosten juist hoger zijn. Een plat dak is bijvoorbeeld goedkoper dan een zadeldak, vanwege de constructie. Kiest u voor een dakafwerking met stalen dakplaten? Dan bespaart u kosten ten opzichte van een pannendak. Zonnepanelen en een warmtepomp hebben een hogere aanschafwaarde, maar u zult er in verhouding later wel geld mee besparen. Kortom, u kunt op heel veel verschillende manier geld besparen of juist de kosten verhogen.

Wanneer u graag wilt weten hoeveel een recreatiewoning naar uw smaak en wens kost, dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Door middel van een adviesgesprek inventariseren zij uw wensen en geven u aan de hand daarvan een indicatie van de kosten.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord om samen te bekijken hoe wij uw recreatiewoning kunnen realiseren.

Ermelo, recreatiewoning, parasol

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Zorgunit

Een zorgunit laten bouwen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u merkt dat u meer zorg nodig heeft, maar niet naar een zorginstelling wil, dan is een zorgunit echt iets voor u. Het is de ideale optie om bij uw mantelzorger in de buurt te wonen. Het bouwen van een zorgunit in de tuin is dé oplossing.

Houten recreatiewoning, Texel buitenzijde met tuin

Recreatiewoning op maat

Bekijk voorbeeld

Weelderig groen, natuurlijke waterpartijen, rust, bosrijke omgeving, bruisende golven… Iedereen heeft weer andere voorwaarden bij het zoeken naar een locatie voor een recreatiewoning. Wanneer u deze gevonden heeft begint het proces waar wij goed in zijn.