Veranda

Eelderwolde

Vanaf € 25.000

Deze prachtige veranda heeft een landelijke en stoere uitstraling. De veranda is voorzien van schitterende robuuste staanders en een zadeldak. Alles is geheel naar de wensen van de klant gerealiseerd.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 450 cm
Wandhoogte: 240 cm
Nokhoogte: 370 cm
Wandbekleding: Modiwood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten garage, veranda Eelderwolde

Deze prachtige veranda hebben wij in Eelderwolde mogen realiseren. wat gelijk opvalt is de stoere stijl die hier toegepast is. het zwarte hout geeft een prachtig contrast met de houten balken. In deze veranda is een grote opslagruimte. In de veranda zelf is een grote ruimte waar veel opslag kwijt kan. Maar ook daar boven bij het puntje van het dak is ook een ruimte gecreëerd waardoor daar ook nog ruimte is voor opslag. Doordat het dak doorgetrokken is ontstaat er aan de zijkant en voorkant een overkapping. Het is een perfect plekje om heerlijk te zitten.

Ontwerp

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Voor de gevelbekleding is gekozen voor Modiwood. Dit houtsoort is in meerdere kleuren te verkrijgen. De klant heeft gekozen voor een zwarte kleur. Ook is Modiwood een duurzaam houtsoort. het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft. Ook is het onderhoudsarm. Dit kan veel kosten voorkomen.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.