Logo Goed Verblijven

Aanbouw of uitbreiding bedrijfspand

Men kiest er vaak voor om te verhuizen naar een groter bedrijfspand wanneer deze te klein wordt. Toch is dit niet altijd nodig. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een aanbouw of uitbreiding van het bedrijfspand. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan.

Bij Goed Verblijven is dit ook mogelijk, we hebben bij verschillende bedrijven een uitbreiding van de bedrijfsruimte gerealiseerd. Alles wat we bouwen is maatwerk en voldoet daarom volledig aan de wens van de klant.

Mogelijkheden uitbreiding bedrijfsruimte

De mogelijkheden voor het uitbreiden van een bedrijfsruimte zijn eindeloos. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kantoorruimte uit te breiden, maar u kunt ook denken aan een winkel of loods. Wat dacht u van het realiseren van een kantine door middel van een aanbouw of bijgebouw?

Goed Verblijven heeft al diverse projecten gerealiseerd waarbij een bedrijfspand is uitgebreid. Denk hierbij aan de uitbreiding van een kinderdagverblijf. Hier hebben wij een aanbouw gerealiseerd, deze is door middel van een portaal verbonden met het bestaande gebouw. De aanbouw wordt volledig gebruikt als kinderopvang. Daarnaast hebben we ook kantoorunits gerealiseerd voor verschillende opdrachtgevers.

Bij de uitbreiding van een bedrijfspand wordt er rekening gehouden met alle regels die er gelden en de wensen van de opdrachtgever. Hierdoor kan de opdrachtgever lang gebruik blijven maken van het pand en hoeft men niet op zoek naar een andere locatie.

Gespecialiseerd in houtbouw

Goed Verblijven is gespecialiseerd in houtbouw en bouwt de aanbouwen en uitbreidingen dan ook in hout. Een reden om voor dit natuurlijke materiaal te kiezen is de uitstraling. Daarnaast is het een duurzame keuze. Goed Verblijven werkt uitsluitend met hout dat is voorzien van het FSC of het PEFC keurmerk. Dit betekent dat ons hout niet zomaar gekapt wordt. Er wordt bij het kappen gekeken naar de ecologische functie van het bos en de dieren en planten worden niet aangetast.  Voor elke boom die gekapt wordt, wordt opnieuw een boom geplant.

Houten kantoorunit bouwen

Werkwijze Goed Verblijven

Door onze werkwijze kunnen wij snel leveren en heeft u weinig last van de bouw. We beginnen het proces altijd met het inventariseren van uw wensen. Daarna gaan we voor u aan de slag met het maken van een sfeerimpressie met ons tekenprogramma en voegen we dit samen met de offerte. Wanneer er akkoord is op de offerte gaat de werkvoorbereider aan de slag met de technische tekeningen en besteld hij alle materialen.

De productie wordt in onze eigen fabriek gedaan, de uitbreiding van het bedrijfspand wordt prefab gemaakt. Dit zorgt ervoor dat u op locatie minder last hebt van de bouw, omdat we dan sneller klaar zijn op locatie. Wanneer alles klaar is, leveren we het bouwwerk op en kan u genieten van een nieuwe bedrijfsruimte.

Wilt u meer weten over wat Goed Verblijven voor u kan betekenen in de uitbreiding van uw bedrijfsruimte? Neem dan contact met ons op!

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!