Wat kost een tuinkantoor?

Wat kost een tuinkantoor?
Thuiswerken is het nieuwe normaal. Veel bedrijven en ondernemingen hanteren het hybridewerken nog steeds. Werkt u ook veel thuis, maar wordt u veel afgeleid? Dan kan een tuinkantoor de oplossing bieden. Wij kunnen het ontwerp naar uw wensen aanpassen en bouwen het werk vervolgens in een kort tijdsbestek. Uw budget hoeft helemaal niet extreem groot te zijn. Bent u benieuwd naar wat een tuinkantoor kost? In dit blog vertellen we u meer over de kosten.

Kosten tuinkantoor: factoren die de prijs beïnvloeden
De prijs die u betaalt voor een tuinkantoor, hangt af van meerdere factoren. Uiteindelijk komt het neer op welke werkzaamheden onze specialisten moeten uitvoeren en hoeveel materiaal er wordt gebruikt. Zo zal het aantal ramen en deuren dat wordt geplaatst invloed hebben op de uiteindelijke prijs die u betaalt, net als het materiaal van deze elementen. Er is keuze uit hardhout, aluminium of kunststof, welke ieder verschillen in prijs.

Ook maakt het type fundatie uit. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen betonvloeren en houten vloerconstructies. Gemiddeld ligt de prijs voor een houten vloer tussen de €8 en €20 per vierkante meter. Betonnen vloeren hebben daarentegen prijzen die aanzienlijk hoger liggen, tussen de €50 en €150 per vierkante meter. Kortom, er zijn vele factoren die de kosten van een tuinkantoor sterk beïnvloeden aangezien alle bouwwerken op maat worden gemaakt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Welke prijzen kunt u verwachten voor een tuinkantoor?
Afhankelijk van de hierboven genoemde factoren, kunnen de kosten van een tuinkantoor ver uit elkaar liggen. De grootte van het bouwwerk speelt natuurlijk ook een grote rol. Een tuinkantoor van 600×300 cm kost gemiddeld €35.000. Dit bedrag geldt voor een casco opgeleverd verblijf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Houten tuinkantoor Kinderdijk

Volledig voorzien van isolatie, verwarming en elektra
Als u in een tuinkantoor gaat werken, moet de ruimte wel behaaglijk aanvoelen. Een koude, klamme en slecht belichte ruimte zal minder productiviteit opleveren. Ook moet het mogelijk zijn om laptops, computers en andere elektronica aan te sluiten. Wij kunnen het kantoor daarom volledig voorzien van isolatie, aangesloten elektra en verwarming voor in de koude maanden. Zo is het kantoor het gehele jaar door gebruiksvriendelijk. Wel is het goed om in gedachten te houden dat het laten aansluiten van elektra, water en het plaatsen van isolatie invloed hebben op de prijs.

Een tuinkantoor laten plaatsen? Vraag hier uw offerte aan
Wil u graag een tuinkantoor laten plaatsen om meer rust te creëren en u beter te kunnen concentreren? Maar twijfelt u over de kosten van een tuinkantoor? Vraag hier uw offerte aan of neem contact met ons op voor een gesprek. Zo kunnen wij uw voorkeuren bespreken en een ruwe schatting van de prijs geven.

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu