Vergunning aanvraag

Hulp nodig bij vergunningsaanvragen?

Wanneer er onduidelijkheid is of het bouwwerk vergunningsvrij of met een omgevingsvergunning geplaatst kan worden is het mogelijk dat Goed Verblijven u hierin ondersteund. Wij analyseren of de kavel toereikend is om hier vergunningsvrij te plaatsen of hoe groot de kans is op het verlenen van een vergunning bij aanvraag is.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Vereiste stukken:

– Constructieberekening
– Kadastertekening met huidige en gewenste situatie
– Aanzichttekening
– 3D tekening voor welstand

Deze aanvullende stukken kunnen wij voor u verzorgen. Door jarenlange opgebouwde deskundigheid en coördinatie van projecten, bouw- en milieuplannen en locatie ontwikkeling is dit door ons te realiseren. Daarnaast  behoort het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, plantoelichtingen, ondersteuning/begeleiding van procedures, voorzien van advies en de indiening en begeleiding van vergunningsaanvraag ook tot de mogelijkheid.

Wanneer er onduidelijkheid is of u een vergunning nodig heeft voor een bouwwerk dat u wilt bouwen, dan bent u bij Goed Verblijven aan het juiste adres. Wij regelen de volledige vergunningsaanvraag en voorzien u  van advies. Deze aanvullende dienst wordt bij aankoop van een bouwwerk  deels of geheel verrekend. Tevens kunnen wij een scherpe offerte voor u realiseren.

Gerelateerd

Menu