Woning Oudewater

Vanaf € 150.000

Product beschrijving

Breedtemaat: 1700 cm
Dieptemaat: 1000 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 900 cm
Wandbekleding: Metalen Golfplaten
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Metalen Golfplaten
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

In Oudewater hebben wij naast een dijk een prachtige woning gerealiseerd. Dit unieke ontwerp is een goed voorbeeld van maatwerk. Het moderne design was een wens van de klant en dat hebben wij helemaal kunnen realiseren.

In de woning is een zolder gecreëerd waardoor er een slaapruimte ontstaat. Hierdoor neemt het niet veel ruimte in beslag.

Hoewel de buitenzijde van de woning modern en strak is, is de binnenzijde  van de woning vooral landelijk. Precies naar de wensen van de klant.

Ontwerp

De woning bestaat uit twee delen: de verblijfsruimte en de bergruimte. Hiertussen zit de overkapping. De kopse kanten van de ruimtes zijn voorzien van zwarte planken. Het leuke van dit ontwerp is dat het gebaseerd is op de schuur ernaast. De schuur heeft echter een horizontale golfprofilering, de woning verticaal. De binnenzijde van de woning is uitgerust met prachtige Douglas planken. Dit heeft een rood/bruine kleur. Het voordeel van Douglas hout is dat het een erg hard houtsoort is. Ook is het een duurzaam houtsoort wat betekent dat het niet het milieu verstoord. Andere voordelen van onze duurzame materialen zijn dat het een lange levensduur heeft en het onderhoudsarm is.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.