Tuinkantoor Heerhugowaard

Vanaf € 42.475

Het tuinkantoor is voorzien van een ruime overkapping. Deze overkapping is bereikbaar door een ruime dubbele openslaande terrasdeur. De overkapping wordt ondersteund door drie staanders met elk 2 schoren.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 600 cm
Wandhoogte: 240 cm
Nokhoogte: 400 cm
Wandbekleding: regelwerk
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: OVH dakpannen
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten recreatiewoning, atelier, tuinkantoor Groessen

Ontwerp
Midden tussen de vrije natuur, in het rustige Heerhugowaard hebben wij een prachtig tuinkantoor gebouwd. Geheel opgetrokken in landelijke stijl. Het tuinkantoor is strak afgewerkt met zwarte gevelbekleding en bedekt met dakpannen. Aan de voorzijde is een ruime overkapping gerealiseerd waardoor er in de zoele zomeravonden ook buiten gezeten kan worden. De binnenzijde is afgewerkt met planken waardoor het geheel een robuuste uitstraling krijgt.

Fundering
Het geheel wordt geplaatst op een geïsoleerde betonvloer met vorstrand. Op de fundatie brengen wij een hardhouten onderregel aan waarop de wanden bevestigd worden. Onder de kolommen plaatsen wij prefab betonpoeren.

Skeletbouw
De wanden bestaan uit regelwerk. Tussen regelwerk wordt isolatie aangebracht die wordt afgewerkt door middel van een dampdichte folie. De gevelbekleding bestaat uit horizontaal waxedwood met zweedsrabat zwart.

Ramen en deuren
Het tuinkantoor heeft de volgende ramen en deuren:
– 1 enkele schuifdeur 300 cm.
– 1 enkele schuifdeur 200 cm.

Ramen en deuren
Het tuinkantoor wordt voorzien van:
– 1 dubbele deur
– 2 vleugelramen van 190 x 150 cm.
Hardhouten kozijnen en deuren.
De ramen en deuren worden vervaardigd uit Dark Red Meranti 750 kg/m3 en voorzien van dubbele beglazing. Het houtwerk wordt gegrond in het wit.

Dak
Het dak wordt voorzien van een balklaag, daarop komt vellinghout en daarop de isolatie en dakbedekking. De balklaag en het vellinghout blijft in het zicht. Hieronder een foto van zo´n kapconstructie waar het vellinghout en de balklaag in het zicht blijft. Hier is het vellinghout en de balklaag echter wit geschilderd.

Dakbedekking
Dakafwerking bestaat uit Opnieuw Verbeterde Holle dakpannen, leverbaar in verschillende kleuren, inclusief vorsten en gevelpannen.

Dakgoot
Het dak is afgewerkt middels een zinken mastgoot met hemelwater afvoer naar maaiveld.

Technische installatie
Aangezien wij onze tuinkantoren graag sleutel klaar aanleveren, installeren we ook graag uw installatie. Wij adviseren u hierin graag.

Maatwerk
Alle tuinkantoren die wij bouwen zijn volledig gebaseerd op maatwerk, zo ook dit tuinkantoor. We gaan bij alles uit van de wensen van de klanten. We gaan de uitdaging graag met u aan!

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.