Recreatiewoning Ter Aar

Vanaf € 109.750

Uitzicht over het water en de uitgestrekte weilanden. De recreatiewoning in Ter Aar heeft een prachtige omgeving en is een goed voorbeeld van maatwerk. De unieke combinatie van de asymmetrische kap en de vergrijzende wandbekleding is prachtig.

Product beschrijving

Breedtemaat:
Dieptemaat:
Wandhoogte:
Nokhoogte:
Wandbekleding:
Dakvorm:
Dakbedekking:
Dakisolatie:
Materiaal ramen en deuren:

Plattegrond

Houten atelier, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning Ter Aar

Naast een brede sloot hebben wij een prachtige recreatiewoning in Ter Aar mogen realiseren. de woning heeft een eenvoudig model met een asymmetrische kap. Door de mooie omgeving hebben wij ervoor gezorgd dat de woning is voorzien van genoeg ramen. Hierdoor is er een prachtig uitzicht op de natuur. Ook hebben wij aan de achterzijde van de woning een mooi dakraam geplaatst waardoor er nog mooier uitzicht is over de uitgestrekte natuur.

Ontwerp

Na verloop van tijd zal de woning vergrijzen waardoor het nog beter op gaat in de natuur. Dit komt omdat de gevelbekleding van de recreatiewoning is voorzien van WaxedWood. Dit is een duurzaam houtsoort dat na verloop van tijd zal vergrijzen. Het voordeel van het duurzame houtsoort is dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm! Hierdoor zal er mogelijk kosten bespaard worden.

Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van hardhout. deze zijn antraciet afgelakt wat een prachtig contrast geeft met het vergrijzende hout. De kozijnen hebben dezelfde kleur als de dakplaten, waardoor dit perfect bij elkaar past.

Omdat de woning ver van de bewoonde wereld staat, zijn er zonnepanelen gebruikt. Dit kon perfect door de asymmetrische kap.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.