Recreatiewoning Haarlem

Vanaf € 95.000

De buitenwanden van deze prachtige recreatiewoning in Haarlem zijn bekleed met Zweeds Rabat. De mansardekap zorgt dat de ruimte efficiënt ingevuld kan worden. Bij dit project is de extra ruimte benut door extra slaapkamers te bouwen.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 900 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 600 cm
Wandbekleding: Thermogevel
Dakvorm: Puntdak
Dakbedekking: Metalen dakpanlplaten
Dakisolatie: 140 mm pir
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Nabij de Zaanse schans hebben wij in  Haarlem een prachtige recreatiewoning gerealiseerd. Wat gelijk opvalt is de kleurcombinatie. De donkere kozijnen geven een schitterend contrast met de houten gevelbekleding.

Het unieke van deze woning is het dak. De recreatiewoning heeft een gebroken kap wat zorgt voor een authentieke maar ook een moderne uitstraling. Door het gebroken dak ontstaat er meer ruimte op de bovenverdieping. Ook heeft de recreatiewoning een riante keuken, woongedeelte en badkamer.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Thermogevel. Thermogevel is weerbestendig en vormvast. Ook is het vochtwerend en bestand tegen houtrot en schimmels. Hiernaast is het een duurzaam houtsoort. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van de recreatiewoning. Een ander voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is. Dit betekent dat het niet veel aandacht en onderhoudskosten eist.

Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van Kunststof Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het weinig onderhoud vraagt. Ook is het zeer duurzaam en gaat het tot wel vijftig jaar lang mee. Kunststof kozijnen hebben een goede isolerende werking voor zowel de temperatuur als geluid.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.