Recreatiewoning Barneveld

Vanaf € 125.000

U ziet gelijk aan de recreatiewoning dat deze in Zeeuwse stijl bewaard is. De zwarte wandbekleding, die gematchet is met de rode dakpan, is werkelijk perfect. Daarbij komt dat binnen veel leefruimte aanwezig is.

Product beschrijving

Breedtemaat: 910 cm
Dieptemaat: 1150 cm
Wandhoogte: 300 cm
Nokhoogte: 650 cm
Wandbekleding: regelwerk met isolatie RC4.5
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Unilin dakplaten met OVH dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Model
Op het platteland nabij Barneveld hebben wij deze prachtige recreatiewoning gebouwd van maar liefst 100 m2. Het mooie aan dit model is dat het naast een prettige overkapping ook de ruimte geeft voor een slaapkamer benden, riante woon en eetkamer, bijkeuken met technisch ruimte en badkamer met afzonderlijke toilet. Kortom een complete woning. Op de bovenverdieping zijn ook nog twee slaapkamers.

Het model is gebaseerd op de ‘Zeeuwse’ bouwstijl met de zwarte gevelbekleding, witte kozijnen en boeidelen en rood dak. Om het een speels karakter te geven hebben we veel glasopeningen toegepast zodat er volop zicht is over de velden van Barneveld. Dus puur genieten van het platteland leven vanuit de stoel. Ook de dubbele deur, met daarnaast de grote ramen, verlenen toegang tot de inpandige veranda. Juist zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de veranda omdat deze binnen handbereik is.

Grondwerk
Er is geen grondwerk opgenomen in de offerte.

Fundering
Vanuit waterpas ‘ruwe’, waterpas geïsoleerde betonvloer aanwezig is. Op deze betonvloer plaatsen wij hardhouten onder-regels onder de wanden.

Cementdekvloer
Op de betonvloer verzorgen wij een afwerkvloer met een dikte van ca. 7 cm.

Wandopbouw
De wanden zijn van binnen naar buiten als volgt opgebouwd.
– Wandafwerking binnenzijde gips.
– regelwerk t.b.v. voorzetwand leidingen
– OSB plaat
– Damp remmende folie
– Regelwerk 38×138 mm. met daartussen isolatie Pir Alu 100 mm, isolatiewaarde (Rc) 4.5
– Dam regulerende folie
– Afstandslat
– Gevelbekleding bestaande uit Modiwood Colour rabatdelen bevestigd met RVS
bolkopnagels

De wanden worden prefab gemaakt in de fabriek waardoor deze in korte tijd te plaatsen zijn. De buitenwanden hebben een isolatiewaarde van Rc4.5

De binnenwanden bestaan uit regelwerk 38×89 mm. geïsoleerd d.m.v. Rockwool rockfit 75 mm. Aan een zijde wordt er OSB aangebracht en beide zijde voorzien van gips, sausklaar.

Gevelbekleding
De gevelbekleding bestaat uit Modiwood colour rabatdelen in de kleur zwart.

Toelichting Modiwood
De basis voor ModiWood Colour is ModiWood; een thermisch behandelde houtsoort van een hoge duurzaamheidsklasse die bovendien 50% minder werkt dan onbehandeld hout. Het is een uitstekend alternatief voor de geijkte tropische houtsoorten, en bestaat uit Europees zachthout (afkomstig uit verantwoord beheerde bosplantages; PEFC gecertificeerd) dat wordt blootgesteld aan een proces dat enerzijds bestaat uit gecontroleerde verhitting en anderzijds uit afkoeling. Hierdoor verandert de celstructuur van het hout. Deze veranderde celstructuur is verantwoordelijk voor een aantal bijzondere eigenschappen van het hout vergelijkbaar met die van hardhout, zoals:

  • een hoge duurzaamheid
  • een prachtige door-en-door bruine kleur
  • zeer lage vochtopname waardoor het hout praktisch niet gaat “werken”

Het hout is verder volledig recyclebaar en het kan ook normaal worden verbrand. De uiterlijke kenmerken die we normaal in hout aantreffen, zoals scheurtjes, kwasten en pitten, zijn ook bij gemodificeerd hout nog aanwezig. Het hout is namelijk door het proces als het ware enkele honderden jaren verouderd. Op ModiWood zit maar liefst 10 jaar garantie tegen houtrot en KOMO attest-met productcertificaat.

Bijzonder is dat de houtnerf bij ModiWood Colour is geaccentueerd. Daardoor zijn alle delen uniek en krijgt het hout een krachtige natuurlijke uitstraling. Dankzij een combinatie van technieken is de coating perfect verankerd in het oppervlak. Dat, en het feit dat gemodificeerd hout 50% minder werkt dan onbehandeld hout, zorgt voor een perfecte basis voor een lange levensduur van de coating

Binnenwand afwerking
De binnenwanden worden voorzien van gipsplaten met stucwerk, saus-klaar opgeleverd.

Badkamer en toilet
De wanden in de badkamer en de toilet worden voorzien van Fibo Trespo wandafwerking die in veel verschillende tegelmotieven verkrijgbaar zijn. De Fibo Trespo wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte (HPL) toplaag en backing. In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden.

Vloer badkamer en toilet
De vloer in de badkamer en toilet wordt voorzien van plavuizen. Bij de plavuizen wordt er gerekend met een m² prijs van €30,00 incl. BTW per m².

Ramen en deuren
De recreatiewoning wordt voorzien van:
– 1 dubbele openslaande deur 176 x 211.5 mm, met 2 zijlichten ca. 100×220 cm.
– 6 ramen ca. 100 x 220 cm.
– 2 enkele loopdeur met half glas
– 2 toiletramen ca. 45 x 60 cm.
– 2 raamkozijn ca. 122×100 mm. met middenstijl en 2 draairamen
– 4 enkele openslaande ramen ca. 90 x 100 cm. met een draairaam.
– 1 dubbele openslaande ramen ca. 150 x 90 cm.

Hardhouten kozijnen en deuren
De ramen en deuren worden vervaardigd uit Dark Red Meranti 750 kg/m3 en voorzien van dubbele beglazing. Het houtwerk wordt gegrond in het wit.
Tevens worden de ramen en deuren voorzien van roedeverdeling in de dubbele beglazing.

Binnendeuren
– 7 binnendeuren ca. 90 x 211 cm. stompe deur.
De deuren voorzien van plinten.

Dak
Het dak wordt voorzien van gordingen met daarop unilin Unisuper 0303 SW PIR isolerende  dakelementen met een isolatiewaarde (Rc) van 4.5m2K/W. De dakplaten blijven aan de onderzijde in het zicht. Zie foto hieronder.

OVH
Dakafwerking bestaat uit Opnieuw Verbeterde Holle dakpannen, geleverd in de kleur rood, inclusief vorsten en gevelpannen.

Verdiepingsvloer
De hele woning wordt voorzien van een verdiepingsvloer bestaande uit balken 610 mm. hoh en OSB. De verdiepingsvloer is bereikbaar middels een vaste open trap met kwart inclusief trapleuning en balustrade.

Plafond
Het plafond onder verdieping en in aanbouw wordt afgewerkt met gipsplaten, inclusief stucwerk.  Kitten en sauzen is hierbij niet inbegrepen.

Dakgoot
Het dak is afgewerkt middels een zinken mastgoot met hemelwater afvoer naar maaiveld.

Luifel
Onder de veranda komt 1  Douglas staander van 14×14 cm. voorzien van betonpoer. Aan de onderzijde van de luifel blijft de balklaag en vellinghout in het zicht. Het dak van de aanbouw wordt voorzien van PIR 80 mm. en dakleer.

Technische installatie
Technische installatie bestaande uit:

Riolering
Leveren en aanbrengen van de binnen riolering t.b.v. de op tekening aangegeven sanitaire toestellen en aansluitpunten.

Waterinstallaties
Leveren en aanbrengen waterinstallaties uitgevoerd in Henco Alupex leidingsysteem met buisisolatie. Aansluitpunten t.b.v. de op tekening aangegeven sanitaire toestellen en aansluitpunten. Warmwater vanaf CV toestel naar keuken, wastafel en douche.

Sanitair
Leveren en aanbrengen sanitaire toestellen en kranen conform onderstaande specificatie.

Closetcombinatie 1x:
– Wisa XS inbouw reservoir met Argos bedieningspaneel
– Sphinx 280 wandcloset wit diepspoel
– Pagette Ronde closetzitting wit met RVS scharnieren

Fonteincombinatie 1x:
– Sphinx 280 fontein 36cm incl. bevestigingsmateriaal.
– Grohe Costa fonteinkraan incl. aansluitslang en hoekstopkraan.

Douchecombinatie 1x:
– Ideal Standard CT 100 douchecombinatie met S-koppelingen
– Easydrain Compact 30 RVS douchegoot 70cm

Wastafelcombinatie 1x:
-Sphinx 335 wastafel 90 cm incl. bevestigingsmateriaal
– Swallow spiegel 90 x 60cm incl. verdekte bevestiging
– Grohe Eurosmart eenhendel wastafelmengkraan
– Viega afvoergarnituur met muurbuis chroom
– Schell hoekstopkraan chroom 4x

Designradiator 1x:
– Quinn Sevilla decorradiator wit (RAL 9016)
– Heimeier thermostatisch en afsluitbaar onderblok

Gasinstallatie
Leveren en aanbrengen gasinstallatie uitgevoerd in Henco kunststof leidingsysteem met mantelbuis, weggewerkt in cementdekvloer of wand. Gasinstallatie vanaf de gasmeter naar aansluitpunten t.b.v. kooktoestel keuken en CV ketel.

Verwarming
Leveren en aanbrengen verwarmingsinstallatie. Vloerverwarming t.b.v. woonkamer, keuken en badkamer.

Henco vloerverwarming systeem uitgevoerd als hoofdverwarming. Leidingwerk gemonteerd op gegalvaniseerde staalmatjes en reflectiefolie, wanden voorzien van randstrookisolatie.
Vloerverdeler van het merk Robot (5-groeps) gemonteerd onder de CV ketel, voorzien van bypass en pompschakelaar.
Radiatoren 5x t.b.v. slaapkamers hal en bijkeuken, van het merk Thermrad type super 8, voorzien van bovenroosters en zijpanelen. De radiator wordt aangesloten d.m.v. een afsluitbaar onderblok (in het midden van de radiator) en een thermostatische radiatorinsert met knop.

Designradiator badkamer van het merk Quinn type Sevilla met midden onderaansluiting, voorzien van thermostaatkraan en afsluitbaar onderblok. (onderstaande specificatie)

CV ketel Nefit Proline NxT HRC 24-CW3, het toestel wordt voorzien van de benodigde appendages en dubbelwandige dakdoorvoercombinatie. Regeling d.m.v. een Honeywell Round thermostaat. (geen klokprogramma)

Leidingwerk t.b.v. de radiatoren en vloerverwarmingsverdeler uitgevoerd in Henco kunststof leidingsysteem met mantelleiding, weggewerkt in de cementdekvloer.

Mechanische ventilatie
Leveren en aanbrengen mechanische ventilatie t.b.v. de badruimte. Ventilator van het merk Itho, type BTV voorzien van nadraaitimer. De ventilator wordt aangesloten op een ventilatie dakdoorvoer en bediend door een aparte schakelaar.

Elektra installatie
Leveren en aanbrengen elektra installatie conform NEN 1010. Aansluitpunten en voorzieningen conform tekening.  Incl. 22x inbouwspot 12V wit en 2 dimmers.

Schakelmateriaal van het merk Busch-Jaeger Si inbouw crème- of zuiverwit.
Groepenkast van het merk ABB type hafonorm 1 fase voorzien van 1x hoofdschakelaar, 2x aardlekschakelaar en 4x installatieautomaat.
Aarding t.b.v. groepenkast, gas- en waterinstallatie en badkamer.
Opm. dubbele wandcontactdozen uitgevoerd als half inbouw (1 inbouwdoos)

Maatwerk
Zoekt u ook Recreatiewoning en wenst u liever een andere maatvoering/model? Geen probleem, hetgeen wij produceren is allemaal opmaat gemaakt.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.