Tuinkantoor Amsterdam

Vanaf € 15.995

Het tuinkantoor in Amsterdam is in de hoek van de tuin gerealiseerd, zodat de ruimte optimaal benut wordt. Door ook ramen in de achterzijde te plaatsen, kunt u perfect ventileren en heeft u een grote hoeveelheid licht.

Product beschrijving

Breedtemaat: 390 cm
Dieptemaat: 250 cm
Wandhoogte: 260 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Cedum
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: Dakleer of EPDM folie
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Tuinkantoor Amsterdam Saxenburgerstraat plattegrond

Ontwerp
Het tuinkantoor Amsterdam is uitgevoerd met een prachtig sedum dak, hierdoor wordt er een prachtig geheel gecreëerd. Daarnaast biedt het sedum dak een extra laag isolatie, hiermee worden alle mogelijkheden aangepakt om een duurzame levering te geven aan het tuinkantoor. Daarnaast zijn er meerdere raampartijen ingebouwd, zodat u een mooi zicht heeft over de tuin, eveneens valt er veel zonlicht het tuinkantoor binnen. Het groene dak, is een perfect contrast tegenover de zwarte wandbekleding, welke verticaal is geplaatst.

Grondwerk
Er is geen grondwerk opgenomen in de offerte.

Fundering
– geïsoleerde vloerconstructie
Hardhouten fundering bestaande uit een hardhouten ringbalk bevestigd aan
hardhouten palen welke de grond in worden geheid.

Houten vloer
Houten vloer bestaande uit;
– hardhouten (Azobe) balklaag 50x100mm
– palen 50x100mm
– PIR isolatie 50mm (R=2,45 (m².K)/W)
– vloerbeschot Vuren GG vellingdelen

Toelichting Azobe
Dit roodbruine hardhout is een zeer zware, harde houtsoort die wegens zijn grote sterkte, slijtvastheid en duurzaamheid veel wordt gebruikt als constructiehout. De levensduur is meer dan 25 jaar. Azobé hardhout is tevens zeer duurzaam vanwege de hoge massa en sterke eigenschappen. Van Azobé kunnen allerlei producten gemaakt worden, zoals paardenboxen, beschoeiing en bruggen.

Wanden
De wanden bestaan uit regelwerk 38×89 mm. h.o.h. ca. 70 cm. waar nodig aangepast. Op het regelwerk brengen wij tengels aan van 20 mm. met waterkerende dampopen folie.
Tussen het regelwerk brengen wij isolatie aan d.m.v. een minerale wol 90 mm. De wandafwerking aan de binnenzijde bestaat uit gips 12.5 mm.
De Gevelbekleding bestaat uit verticaal waxedwood rabat 25×195 mm. voorzien van RVS spijkers. De zichtzijde wordt 2x op kleur gespoten (zwart) middels watergedragen, niet filmvormend, houtbeschermingsproduct op basis van olie gemodificeerde acrylaat hars.

Toelichting WaxedWood:
WaxedWood is door middel van vacuüm – en drukimpregnering beschermd tegen houtaantasting, waarbij tegelijkertijd een emulsie van diverse wassoorten ‘onderhuids’ in het hout is gebracht. Na impregnering blijft de waterwerende wax in de poriën van het hout achter. Hierdoor wordt waterdoorslag verhinderd. Het gebruikelijke effect van zwellen en krimpen is 80% minder dan bij hout zonder waximpregnering.
Toepassingen
Voor alle “weer en wind toepassingen” is WaxedWood een uitstekende keuze. WaxedWood wordt met succes toegepast bij geveltimmerwerk, bergingen en schuren. Ook andere buitentoepassingen, zoals loopsteigers, terrasvloeren, speeltoestellen en park- en landschapselementen zullen minder scheuren en verweren, waardoor er minder slijtage zal optreden.
Sterkte
De sterkte van WaxedWood is gelijk aan die van onbehandeld hout. Gedurende de gebruiksduur zal WaxedWood door haar duurzame en waterwerende kwaliteiten in het voordeel zijn. Levensduur WaxedWood is onderhoudsvrij. Op WaxedWood projecten kan een projectgarantie van 15 jaar worden verleend. Deze is ondergebracht bij de onafhankelijke Stichting Garantie Veredeld Hout (SGVH). WaxedWood is overschilderbaar.
Ramen
1x meranti kozijn met uitzetraam
– afm ca. 140x60cm.
– grondverf RAL 9001/7016/6009/transparant
– tochtstrippen
– dubbel glas 1x meranti kozijn met uitzetraam
– afm ca. 120x60cm.
– grondverf RAL 9001/7016/6009/transparant
– tochtstrippen
– dubbel glas Deuren

1x meranti kozijn met dubbele deur
– deurmaat 88×201,5cm.
– grondverf RAL 9001/7016/6009/transparant
– tochtstrippen
– cilinderslot
– dubbel glas

Dak
Het dak wordt voorzien van een balklaag 50×150 mm. h.o.h. 60 cm. dakbeschot bestaande uit 18mm geschaafde vuren vellingdelen. Op het dakbeschot brengen wij 30mm PIR hardschuim isolatieplaat 2-zijdig voorzien van PE gecoat alukraft folie (R=1,30 (m².K)/W) met daarop EPDM dakbedekking (vliegvuurbestendig) volledig verlijmd.

Maatwerk
Bij Goed Verblijven maken wij alleen maar maatwerk, uw tuinkantoor kan dus ook uitgevoerd worden als recreatiewoning, multifunctionaliteit is een belangrijke factor in ons bedrijf.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.