Tuinkantoor Limmen

Vanaf € 36.475

De antracieten kozijnen vormen een prachtig contrast met de witte gevelbekleding. De tuinaanleg is geweldig rondom het tuinkantoor vormgegeven.

Product beschrijving

Breedtemaat: 530 cm
Dieptemaat: 330 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 280 cm
Wandbekleding: Cedral click smooth
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Tuinkantoor

Ontwerp
In Limmen hebben we een prachtig wit tuinkantoor gebouwd. Deze kleur past perfect bij de omgeving van de tuin en het huis. Het voordeel van de gebruikte gevelbekleding is dat het een onderhoudsvrije soort is, in combinatie met de kunststof kozijnen zorgt dit ervoor de het hele tuinkantoor onderhoudsvrij is.

Vloer
De geïsoleerde betonvloer bestaat uit isolatie 80 mm, betonplaat 100 mm met vorstrand 600 mm. Als tijdens werkzaamheden blijkt dat grond geen draagkracht heeft, is het aanbrengen van een voorziening hiervoor op basis van nacalculatie.

Wanden
De wanden bestaan uit regelwerk. Tussen regelwerk wordt isolatie aangebracht welke wordt afgewerkt door middel van gips m.u.v. de schuur, deze wordt bekleed met multiplex. De gevelbekleding bestaat uit  Cedral Click Smooth horizontaal geplaatst in het roomwit.

Toelichting Cedral Click gevelbekleding
De Cedral gevelstroken zijn reeds vooraf voorzien van verschillende verflagen. Het materiaal is extreem vormvast en werkt nauwelijks, zodat u het ook in de toekomst niet meer hoeft te schilderen. Duurzaam vezelcement Cedral is gemaakt uit vezelcement, een milieuvriendelijk materiaal op basis van cement, zand, kalk en natuurlijke vezels.
Het materiaal heeft water- en vorstbestendige eigenschappen. Uw gevel zal de tand des tijds dus moeiteloos doorstaan. Cedral is de perfecte afwerking voor een energiezuinige gevelopbouw. Een gevel met Cedral beschermt uw woning tegen kou, weer en wind. Op Cedral zit 10 jaar garantie. De Cedral gevelstroken hebben een zeer lange levensduur. Hiervoor staat Eternit garant.

Ramen en deuren
Het tuinkantoor heeft de volgende ramen en deuren:
– 1 enkele schuifdeur 300 cm.
– 1 enkele schuifdeur 200 cm.

Deur schuur
Hardhouten loopdeur ca. 880 x 2115 mm, met glasopening, borstwering 890 mm, incl. hardhouten glaslatten, in een hardhouten kozijn voorzien van hang- en sluitwerk, incl. cilinderslot met cilinder.

Dak
Het dak wordt voorzien van een balklaag met daarop vellinghout, isolatie en bitumineuze dakbedekking. De balklaag en het vellinghout blijven in het zicht. De randafwerking bestaat uit een aluminium daktrim. Tevens brengen wij een zinken pijp aan tot maaiveld.

HWA
Een PVC stadsuitloop met PVC hemelwaterafvoer 80mm tot HWA boven het maaiveld.

Technische installatie
Onze expertise gaat verder dan bouwen, daarom installeren we ook graag uw installatie. Om in een tuinkantoor als deze te werken is het van groot belang dat er verwarming aanwezig is in het kantoor, daarom adviseren we een infraroodpaneel of airco.

Maatwerk
Alle tuinkantoren die wij bouwen zijn volledig gebaseerd op maatwerk, zo ook dit tuinkantoor. We gaan bij alles uit van de wensen van de klanten. We gaan de uitdaging graag met u aan!

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.