Tuinkantoor

Empel

Tuinkantoor

Empel

Vanaf € 55.000

Dit tuinkantoor is naast de bestaande woning gerealiseerd. Op deze wijze kunt u in alle rust uw werkzaamheden uitvoeren.

Product beschrijving

Breedtemaat: 910 cm
Dieptemaat: 430 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: WaxedWood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten recreatiewoning, tuinkantoor, veranda Empel

Ontwerp
Precisie tot in detail, dat is wat onze ontwerpers drijft! Ook bij dit tuinkantoor is dat weer duidelijk naar voren gekomen. Een strak en modern uiterlijk met een prachtige detaillering. Door het hoogteverschil in kantoor en overkapping krijgt het bouwwerk een speels karakter. De achtergevel loopt schuin, hierin is het aspect ‘maatwerk’ duidelijk teruggekomen. Er is gezorgd voor een veelvoud aan kozijnwerk waardoor er een prachtige thuiswerkplek is ontstaan.

Fundering incl. vloer
De geïsoleerde betonvloer bestaat uit isolatie, betonplaat met vorstrand en een afwerkvloer. Deze is circa 5 cm, er vanuit gaande dat de grond draagkrachtig genoeg is. Als tijdens werkzaamheden blijkt dat grond geen draagkracht heeft, is het aanbrengen van een voorziening hiervoor op basis van nacalculatie.

Wanden
De wanden bestaan uit regelwerk. Tussen regelwerk wordt isolatie aangebracht. De binnenbekleding bestaat uit walls4you panelen.
Gevelbekleding
Het tuinkantoor wordt aan twee wanden voorzien van cementgebonden platen welke voorzien worden van stucwerk. De gevelbekleding bestaat uit Rhombus van Waxedwood. De delen worden horizontaal en  geventileerd aangebracht. Omdat u tussen de geveldelen door kunt kijken, krijgt u een diepte gezicht dat het esthetisch zeer fraai maakt.

De binnenwanden worden bekleed met hoogwaardige wandpanelen, beplakt met vliesbehang van topkwaliteit, in fraaie dessins. Er is keuze uit maar liefst 40 dessins. Hiernaast een weergave hoe de platen aan elkaar worden bevestigd. Deze bevestiging is dusdanig goed dat de naad nauwelijks zichtbaar is. Daarnaast is scheurvorming in de wanden uitgesloten met deze platen. Deze scheurvorming is bij traditioneel stucwerk wel vaak het geval omdat het bouwwerk zich moet gaan zetten. Tevens is het plaatmateriaal dusdanig hard dat er minder sprake is van beschadigingen op de wand, in tegenstelling tot het traditionele stucwerk. De walls4you panelen bestaan uit een spaanplaat dat overtrokken wordt met glasvliesbehang.

Het tuinkantoor wordt voorzien van:
– 1 schuifdeur van 300 x 220 cm.  verdiept profiel
– 1 raam van 200 x 130 cm. ook voorzien van verdiept profiel.

De schuifdeur en het raam zijn voorzien van kunststof.
In de achterwand van de overkapping komen 7 okoume plaatdeuren welke bekleed worden met Rhombus horizontaal.
De ramen en deuren die van kunststof zijn, zijn voorzien van dubbele beglazing. Tevens wordt de deur voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. De kunststof kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit (woonhuiskwaliteit) waardoor ze intensief gebruikt kunnen worden. Wat betreft de borstwering kunt u kiezen tussen model 1 of model 2. De kozijnen worden versterkt door een stalen inlage.

Dak  (voorbereidt voor zonnepanelen)
Het dak wordt voorzien van een balklaag met daarop plaatmateriaal, isolatie en EPDM folie. In het dak van het tuinkantoor komt boven de bureaus een kunststof lichtkoepel. EPDM kenmerkt zich door zijn elasticiteit en duurzaamheid. Vanwege die feiten is er bewust gekozen voor EPDM i.p.v. bitumen dakbedekking. Hieronder een overzicht van de pluspunten van dit product.

Overkapping
De overkapping wordt ondersteund d.m.v. Lariks gelamineerde kolommen welke voorzien zijn van zwarte beits. Vanwege de werking van het hout is er bewust gekozen voor gelamineerde liggers. De balklaag en het dakbeschot van de overkapping bestaan uit Douglas. In het dak van de overkapping komt een lichtkoepel.

Hemelwaterafvoer
1x een zinken hemelwaterafvoer 70mm gemonteerd tot boven het maaiveld.

Technische installatie
Het is mogelijk dat Goed Verblijven ook uw installatie aanbrengt, de kosten hiervan is zeer afhankelijk van het type installatie.

Gastenverblijf
Het tuinkantoor kan uiteraard ook uitgevoerd worden als gastenverblijf of praktijkruimte. Hierin is maatwerk nodig, zoals te zien is in dit ontwerp.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Menu