Recreatiewoning Hoge Enk

Vanaf € 83.250

Het bouwwerk te Hoge Enk wordt op dit moment in gebruik genomen als kantoor, later is dit eenvoudig te verwisselen. Dit laat de enorme efficiëntie zien die onze projecten hebben.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1120 cm
Dieptemaat: 510 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Thermowood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Ontwerp
Een moderne en eigentijdse recreatiewoning gewenst, dan is dit een prachtige stijl. Aan niets ontbreekt het aan deze mantelzorgwoning. De moderne stijl openbaart zich in de strakke belijning qua gevelbekleding welke open is aangebracht. Achter de gevelbekleding zit een UV bestendig doek welke zwart van kleur is. Het hout is voorzien van een UV filter waardoor de kleur van het cedar zo blijft. Wel vraagt dit wat behandeling na enkele jaren om dit in tact te houden.

Het mooie aan dit model is de omlijsting welke in verstek is aangebracht i.c.m. de houtskleur gevelbekleding. Het sterkte contrast hierdoor geeft het model een prachtige uitstraling. Door de overstek van 100 cm. aan de voorzijde en de doorstekende oren (wandjes aan beide kanten) kon de regenpijp mooi onzichtbaar worden weggewerkt. Tevens geeft dit mooi beschutting en kunt u heerlijk zitten onder deze overkapping. De vlonder loopt iets door waardoor de beloopbaarheid ook goed is.

Materiaalgebruik
De recreatiewoning in Hoge Enk is voorzien van een stevige betonvloer die op zijn beurt voorzien si van dubbele wapening. De betonvloer is geïsoleerd met een Rc. waarde van 3,5. Nadat de fundering aangebracht is zijn de wanden geplaatst, deze bestaan uit regelwerk voorzien van isolatie en dampopen waterkerende folie.
De buitenwanden zijn bekleed met Zwart Thermowood, een zeer duurzame houtsoort die door een thermisch proces vormvast en onderhoudsvrij is.
De woning is voorzien van een luifel, hierdoor warmt het in de woning niet zo snel op en krijgt de woning een prachtige uitstraling.
Onder de luifel hebben we open gevelbekleding bevestigd, deze bestaat uit Red Cedar, een houtsoort die een mooie egale kleur heeft en zeer duurzaam is van zichzelf.

Omdat de woning een prachtig uitzicht heeft over de weilanden hebben we de woning voorzien van veel hardhouten kozijnen, het bijkomende voordeel hiervan is dat er veel licht naar binnen valt.

De binnenzijde van de zorgwoning ij hoogwaardig afgewerkt. De wanden van de woning zijn afgewerkt met gipsplaten, die alleen nog gesausd dienen te worden. Het plafond van de woning is ook afgewerkt met gips.

Het dak van de zorgwoning is afgewerkt met EPDM folie, dit is een hoogwaardige dakbedekking wat duurzaam en goed voor het milieu is.
De badkamer is in dit geval voorzien van tegels, omdat het schoonmaken hiervan wat meer tijd kost kunnen we de binnenwanden ook vorozien van Fibo Trespo.

Technische installatie
Een goede installatie is van groot belang in een recreatiewoning. De woningen worden uitgevoerd met een hoge isolatiewaarde, daarom voorzien we de woningen van een degelijke verwarmingsinstallatie.
Deze woning is voorzien van vloerverwarming welke gevoed wordt door een gas gestookte rendementsketel. In de badkamer hebben we een elektrische handdoekradiator toegepast.
De woning is uitgerust met een riant aantal stopcontacten zodat de bewoners op elke gewenste plek stroom kunnen gebruiken.
We hebben de woning voorzien van een riant aantal lichtpunten zodat er ook in de donkere wintermaanden voldoende licht naar binnen valt.

Recreatiewoning
Zoekt u ook een mooie eigentijdse/moderne recreatiewoning? Wij kunnen het volledig opmaat voor u produceren conform uw wens. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.