Recreatiewoning Haren

Vanaf € 86.850

De recreatiewoning in Haren kenmerkt zich door het prachtige contrast tussen de zwart- en licht gekleurde wandbekleding. Dit is in de hoek van de tuin uitgevoerd, zodat u uw eigen leefomgeving heeft, zonder gestoord te worden door anderen.

Product beschrijving

Breedtemaat: 950 cm
Dieptemaat: 450 cm
Wandhoogte: 260 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Waxedwood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Ontwerp
Mocht u ook een recreatiewoning hebben welke niet te groot is, dan is dit een leuk model en ontwerp. Deze recreatiewoning heeft een prachtige indeling om hier heerlijk te verblijven jaarrond. Door het maken van een afzonderlijke entree met halletje, slaapkamer en badkamer is het hier puur genieten. Zoals u ziet kunnen we voor één of twee personen een zeer compacte recreatiewoning maken.

Het ontwerp kenmerkt zich door de kleurschakering van zowel zwarte gevelbekleding als houtskleur. De houtkleurige planken zullen vergrijzen waardoor het mooi wegvalt in de omgeving.

Materiaalgebruik
De zorgwoning is gefundeerd op een hardhouten vloerconstructie, daartussen hebben we beton gestort. Tussen de ringbalk hebben we isolatiemateriaal gelegd waardoor de bewoner van de woning het hele jaar in de woning kan verblijven zonder het koud te krijgen.
Op deze waterpas fundering zijn de wanden gemaakt, deze bestaan uit regelwerk, voorzien van folie en isolatie. Door het toepassen van een folie voorkomen we dat er vocht door de wanden naar binnen dringt en schade aanricht.

De wanden van deze woning zijn afgewerkt met WaxedWood, een zeer houtsoort dat door een behandeling zeer duurzaam is geworden. Deze houtsoort hebben we in verschillende kleuren laten leveren. De luifel en de zij- en achterwanden hebben we zwart aangebracht en onder de luifel is gebruik gemaakt van een mooie houtskleur, die met de tijd zal vergrijzen. Door onder de luifel gebruik te maken van een lichtere kleur hout voorkomen we dat het erg donker in de woning wordt.

De binnenzijde van de woning is door Goed Verblijven afgewerkt met vellingdelen, dit zorgt voor een natuurlijk gevoel. Omdat alles wat wij maken maatwerk is, kan dit geheel naar uw wens afgewerkt worden.

Voor een recreatiewoning is het erg belangrijk om voldoende licht binnen te krijgen, daarom is deze woning uitgevoerd met genoeg glas, vooral in het leefgedeelte. De kozijnen zijn gemaakt van hardhout, deze kunnen in elke gewenste kleur afgelakt worden. Het dak is bedekt met EPDM, dit is een zeer duurzame folie die tevens milieuvriendelijk is.

De badkamer is voorzien van Fibo Trespo tegelpanelen. Makkelijk in gebruik omdat er geen poreuze/steenachtige voegen tussen zitten dus praktisch schoon te houden zijn.

Technische installatie
Omdat een recreatiewoning het hele jaar intensief bewoond wordt is een goede, duurzame installatie van groot belang. In deze woning is gebruik gemaakt van elektrische radiatoren. We hebben gezorgd voor een riant aantal wandcontactdozen zodat de bewoner van deze zorgwoning op elke gewenste plek zijn oplader in kan pluggen.
Tevens is gezorgd voor voldoende lichtpunten zodat de woning ook in de donkere wintermaanden voorzien wordt van het nodige licht.

Maatwerk
Ook dit model kunnen we volledig opmaat produceren conform uw wens. Bij interesse vernemen we graag van u.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.