Recreatiewoning Emst

Vanaf € 110.000

Bij dit model mogen we spreken van een riante recreatiewoning in een prachtig natuurrijke omgeving.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 1100 cm
Wandhoogte: 300 cm
Nokhoogte: 300 cm
Wandbekleding: Red Cedar
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Ontwerp
In de buurt van Emst hebben we deze riante recreatiewoning gebouwd. Deze staat midden in de bossen van de bosrijke omgeving van Emst. Vanwege het beleven van het bosrijke buitenleven is de recreatiewoning rondom voorzien van een riante overkapping. Twee zijdes van de recreatiewoning, tevens de mooie uitzichtzijdes, zijn voorzien van een overkapping. Zo kan men altijd lekker buiten zitten en genieten van het wild wat vaak te vinden is dichtbij de recreatiewoning.

Aangezien ook hier veel aanwezig is in deze recreatiewoning is ervoor gekozen om twee slaapkamers te schakelen aan elkaar gescheiden door een riante kledingkast. Want aan opbergruimte is altijd gebrek. Gezien de gebruiksintensiteit vond men het heerlijk om ook een afzonderlijke toilet en halletje te hebben. Dit is dan ook meegenomen in het ontwerp en realisatie.

Om het binnen met buiten leuk te laten doorlopen hebben we gekozen voor veel raam- en deurpartijen. Zodoende komt er toch voldoende licht binnen in de recreatiewoning wat hier wel een must is in deze bosrijke omgeving. Een wand in de woonkamer hebben we voorzien van cedar zodat binnen en buiten gelijk doorlopen.

Materiaalgebruik
De recreatiewoning is gefundeerd op een betonnen plaatfundatie met vorstrand. Beide zijn voorzien van isolatiemateriaal. De wanden bestaan uit regelwerk met isolatie welke aan de buitenzijde is bekleed met Western red Cedar channelsiding en Dumowood channelsiding zwart.

De binnenzijde is afgewerkt doormiddel van gips incl. stucwerk zo ook het plafond. De badkamer is voorzien van Fibo Trespo. Het kozijnwerk bestaat uit kunststof met een verdiept profiel. Dat lijkt op hardhout alleen dan volledig onderhoudsarm.

Technische installatie
De recreatiewoning is optimaal geïsoleerd en de installatie is volledig elektrisch uitgevoerd. Het opwarmen van het gebouw gebeurd doormiddel van een infrarood vloerverwarming. Voor een frisse lucht is er een warmte terugwin installatie aangebracht welke de tempratuur behoud en toch zorgt voor frisse lucht. Warm water komt doormiddel van een boiler.

Maatwerk
Deze recreatiewoning kunnen we volledig op maat produceren conform uw wens. Heeft u hierin interesse dan vernemen we graag van u zodat we in gesprek kunnen komen met elkaar om een leuk model te ontwerpen.

 

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.