Mantelzorgwoning Elspeet

Vanaf € 110.000

Het is belangrijk om een mantelzorgwoning milieubewust te bouwen. Doormiddel van de zonnepanelen wordt de woning gekoeld en verwarmt.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1100 cm
Dieptemaat: 600 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 500 cm
Wandbekleding: Zweeds Rabat
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Dakpannen i.c.m. zonnepanelen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Ontwerp
In Elspeet is deze compacte reactiewoning gebouwd. Het een combinatie van recreatiewoning met daarnaast een opslagruimte. De nokhoogte is 500 cm waardoor de bovenverdieping ook goed beloopbaar is. De zonnepanelen liggen verdiept in het dak zodat deze nauwelijks zichtbaar zijn.

Hetgeen hier opvalt is de borstwering met daarop de houtskeletbouwwanden. Tevens heeft deze recreatiewoning een mooie combinatie van zowel woning als opslagruimte.

Materiaalgebruik
De mantelzorgwoning is gefundeerd op een betonnen plaatfundatie met vorstrand. Beide zijn voorzien van isolatiemateriaal. De wanden bestaan uit regelwerk met isolatie welke aan de buitenzijde zijn bekleed met Western red Cedar channelsiding en Dumowood channelsiding zwart.
Zie voor meer informatie aangaande de gevelbekleding.

De wanden aan de binnenzijde en het plafond zijn afgewerkt doormiddel van gips incl. stucwerk.. De badkamer is voorzien van een Fibo Trespo.

Het kozijnwerk bestaat uit kunststof met een verdiept profiel. Dat lijkt op hardhout echter dan volledig onderhoudsarm.

Technische installatie
De mantelzorgwoning is optimaal geïsoleerd en de installatie is geheel elektrisch uitgevoerd. Het opwarmen van het gebouw gebeurd doormiddel van infrarood vloerverwarming. Voor een frisse lucht is er een warmte terugwin installatie aangebracht welke de tempratuur behoud en toch zorgt voor frisse lucht. Warm water komt doormiddel van een boiler.

Recreatiewoning
Uiteraard is dit puur indicatief en ter inspiratie. Indien u interesse heeft vernemen we graag van u. Ook wij kunnen uw recreatiewoning volledig op maat produceren conform uw wensen.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu