Houten mantelzorgwoning

Maastricht

Houten mantelzorgwoning

Maastricht

Vanaf € 115.000

Dit prachtige bouwwerk is vervaardigd in de omgeving van Maastricht, u bent op loopafstand van het bos en hebt daarnaast ook een vrij uitzicht door de grote glaspartijen. Dergelijk mantelzorgwoningen zijn zeldzaam en een lust voor het oog.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1800 cm
Dieptemaat: 500/745 cm
Wandhoogte: 300 cm
Nokhoogte: 330 cm
Wandbekleding: Modiwood zweeds rabat
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: OVH dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten aanbouw, mantelzorgwoning, recreatiewoning Maastricht

Model
In het heuvelachtige Maastricht hebben we ruim boven NAP een prachtige mantelzorgwoning geplaatst. De riante glasopeningen, ramen, geven een prachtig uitzicht (vanuit de lekkere fauteuil) over de stad Maastricht. Dergelijke locaties met zo’n uitzicht zijn zeldzaam. Deze mantelzorgwoning staat in de nabijheid van het ernaast staande woonhuis. Er is direct contact mogelijk onderling echter kan men hier ook, gezien de afstand van het woonhuis, een ‘prive’ leven leiden. Het is bij uitstek een voorbeeld van hoe een mantelzorgwoning moet functioneren, samen en toch alleen.

Het model is stoer van karakter, dit komt nog meer tot zijn recht door de locatie, met natuurlijke materialen. De houten planken zullen vergrijzen waardoor het mooi opgaat in de natuur en de bebouwing minder kolossaal lijkt. Kortom een onderhoudsarme mantelzorgwoning welke bij uitstek past op deze situatie.

Fundatie
De mantelzorgwoning staat gefundeerd op een stalen onderstel waarop een houten vloerconstructie is gemaakt. Het stalen onderstel staat gefundeerd op stalen buispalen.

Skeletbouw
De wanden van de mantelzorgwoning bestaan uit regelwerk 38×184 mm. voorzien van minerale wol. De buitenbekleding bestaat uit gemodificeerd hout, binnen afwerking middels gips. Uiteraard zitten daartussen de benodigde folies waaronder damp remmende folie en damp regulerende folie.

Ramen en deuren
De ramen en deuren zijn van kunststof kleur antraciet. Ideaal in het onderhoud aangezien deze onderhout arm zijn kunt u puur genieten van het ‘goed’ verblijven in de mantelzorgwoning. U hoeft u hier dus niet druk te maken om schilderen van de kozijnen etc.

Dak
Het dak bestaat uit een balklaag met daarop vellingdelen, isolatie 140 mm. en EPDM folie.
Het plafond is afgewerkt middels gips.

Maatwerk
Uiteraard geeft dit model maar een idee van de mogelijkheden. Indien u interesse heeft in de realisatie van een mantelzorgwoning, recreatiewoning of tuinkantoor gaan we graag met u hierover in gesprek. We kunnen alles opmaat vervaardigen.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu