Houten garage

Terneuzen

Vanaf € 2.500

In de hoek van de achtertuin in Terneuzen staat een schitterende garage. De beschikbare ruimte hebben wij optimaal benut waardoor er voldoende opslagruimte is gecreëerd. Iets wat de klanten graag wilden. De uitstraling van de garage valt goed op maar geeft een prachtig geheel met de schutting en woning van de klanten. Kortom, deze garage is volledig gerealiseerd naar de wensen van de klanten.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 250 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 390 cm
Wandbekleding: regelwerk met daarop rabat
Dakvorm: Lessenaarsdak
Dakbedekking: gordingen met daarop vellinghout en dakleer
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

In Zeeland hebben wij in de stad Terneuzen een prachtige garage gerealiseerd. Wat gelijk opvalt is de uitstraling van de garage. De compacte garage heeft een landelijke look. Het is voorzien van een enkele deur en ramen. Hierdoor komt er genoeg daglicht naar binnen. Het unieke van dit tuinkantoor is het dak. Dit loopt een beetje schuin, wat daarom ook een lessenaarsdak genoemd wordt. Doordat het een goede waterafvoer heeft is het voordeel van een lessenaarsdak is dat er maar één dakgoot nodig is. Ook vereist het dak weinig onderhoud.

Ontwerp

Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van Hardhout. Dit is een zeer sterk houtsoort. Dit komt omdat het een compact houtsoort is. Ook is het duurzaam wat als voordeel heeft dat het een lange levensduur heeft. Hardhout is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Al onze duurzame materialen hebben als voordeel dat ze een lange levensduur hebben. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van hun verblijf. Naast dat het een lange levensduur heeft is het ook nog eens onderhoudsarm!

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.