Houten garage

Ter Aar

Vanaf € 37.500

Deze prachtige garage heeft door de zwarte kleuren en moderne uitstraling. De garage is voorzien van opslagruimte en een carport voor meerdere auto's. Ook heeft het een zadeldak met als voordeel dat het een goede waterafvoer heeft. Ook zorgt het voor extra opslagruimte waardoor wij de ruimte optimaal benut hebben. Deze garage is een goed voorbeeld van maatwerk. Zo is alles geheel naar we wensen van de klanten ontworpen en gerealiseerd.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1200 cm
Dieptemaat: 500 cm
Wandhoogte: 240 cm
Nokhoogte: 350 cm
Wandbekleding: regelwerk met daarop Lariks potdeksel
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten garage Ter Aar

In de provincie Zuid-Holland hebben wij een schitterende garage mogen realiseren. De riante garage is voorzien van een carport. Deze is geschikt voor meerdere auto’s. Naast de carport zijn klapdeuren bevestigd zodat er ook een auto binnen geplaatst kan worden. Dit is ook de opslagruimte. Aan de andere zijde van de carport is ook een ruimte gecreëerd. Deze ruimte is voorzien van ramen waardoor er genoeg daglicht naar binnen kan en er prachtig uitzicht is over de tuin.

Het zwarte hout geeft een prachtig contrast met het zwarte dak en de houten staanders. Hierdoor krijgt de garage een landelijk moderne uitstraling. Iets wat de klanten graag wilden.

De garage is voorzien van een zadeldak. Door het zadeldak geeft het een landelijke look, iets wat de klanten graag wilden. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Ook zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Lariks potdeksel. Het voordeel hiervan is dat het een hard houtsoort is. Lariks hout komt uit Europa en is zeer geschikt als constructiehout.

De kozijnen zijn voorzien van Hardhout. Het voordeel van dit houtsoort is dat het zeer sterk is. Dit komt doordat het hout zeer compact is. Het is hierdoor bestand tegen alle weersomstandigheden. Naast dat het erg sterk is, is het ook een duurzaam houtsoort. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm is.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.