Houten garage

Rockanje

Vanaf € 15.000

Houten garage/kapschuur Rockanje. De sfeervolle kapschuur is voorzien van Lariks schaaldelen. Tevens is de kapschuur voorzien van robuuste staanders, zinkengoot en dakpannen. Dit alles maakt deze kapschuur een traditioneel bouwwerk van klasse.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1000 cm
Dieptemaat: 500 cm
Wandhoogte: 240 cm
Nokhoogte: 250 cm
Wandbekleding: regelwerk met daarop Lariks schaaldelen
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Aluminium

Plattegrond

Aan de Noordzeekust in Zuid-Holland hebben wij in de plaats Rockanje een prachtige garage gerealiseerd. De garage is voorzien van een opslagruimte en een overkapping.

De garage is voorzien van een zadeldak. Het zadeldak geeft de garage een moderne en landelijke uitstraling. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een zadeldak zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte.

Ontwerp

Lariks is een duurzaam houtsoort. In combinatie met schaaldelen wat een robuuste uitstraling heeft, past dit perfect bij elkaar. Ook staat dit prachtig bij een natuurlijke tuin. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van de garage. Een ander voordeel is dat het onderhoudsarm is. Hierdoor kunnen flink wat kosten bespaard worden.

De kozijnen zijn voorzien van aluminium. Het voordeel hiervan is dat het een licht maar wel stevig materiaal is. Ook geeft het een schitterende strakke en moderne uitstraling. Een ander voordeel is dat aluminium kozijnen zeer goed isoleren.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu