Houten garage

Oss

Vanaf € 28.000

De beeldige houten kapschuur is de perfecte garage voor de klanten. Zij wilden een carport voor een camper. Dat hebben wij gerealiseerd. De carport hebben wij extra hoog gemaakt zodat er een camper onder kan. Naast de carport die geschikt is voor twee voertuigen is er een riante opslagruimte. Zo heeft deze garage meerdere functies.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1150 cm
Dieptemaat: 500 cm
Wandhoogte: 350 cm
Nokhoogte: 500 cm
Wandbekleding: Waxedwood
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten garage Oss

In de stad Oss hebben wij een prachtige garage gerealiseerd. De garage is voorzien van een carport. Deze is extra hoog zodat er een camper onder kan staan. Iets wat de klanten graag wilden. Er is ruimte voor twee voertuigen. Naast de carport is een opslagruimte gecreëerd.

Ook is de garage voorzien van een zadeldak. Het voordeel van een zadeldak is dat het een goede waterafvoer heeft. Dit komt door de hellende constructie. Naast een goede waterafvoer is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een ander voordeel van een zadeldak is dat het veel ruimte creëert.

De witte staanders geven een schitterend contrast met het zwarte hout. Het geeft een moderne en landelijke uitstraling. De voorzijde van de opslagruimte is voorzien van klapdeuren met een raam waardoor er voldoende daglicht naar binnen kan.

Ontwerp

De gevelbekleding van de garage is vervaardigd uit WaxedWood. Waxedwood bestaat uit Vurenhout welke verduurzaamd wordt door drukimpregnatie en de toevoeging van een speciale waxemulsie. Deze behandeling is goed voor een projectgarantie van 15 jaar en een hoge duurzaamheidklasse. Het voordeel van dit hout is dat het duurzaam en prijstechnisch interessant is. Ook heeft het weinig onderhoud nodig waardoor er veel geld bespaard kan worden.

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu